saybeautyk

Mermade | What a Melon

Mermade | What a Melon

Була вдома і моя мамуся, виявляється, трохи раніше купувала той самий набір від MERMADE і я змогла спробувати вже майже легендарний кавуновий гель для душу)

Я не встигла сфоткати текстуру, на жаль, бо вихідні вдома завжди насичені і трохи іноді випадають ті дрібнички, які я собі планую) але гель середньої густоти, він трохи розтікається, напівпрозорого червоного кольору.

Гель знаходиться в доволі зручній продовгуватій баночці обʼємом 100 мл, пластик щільний, тож іноді буває важко його вилучити (під кінець флакону, думаю, треба буде його зберігати у перевернутому вигляді). Фірмова рожева кришечка, як і на всіх засобах Mermade🩷

Вона дууууде щільно закривається, тож враховуючи цей факт + невеликий обʼєм - гель буде зручно брати з собою в подорожі.

Аромат у гелю - як кавунова жуйка Orbit, він не надто активний, але при цьому не хімозний, а доволі ніжний і солоденький.

Мені ще аромат нагадав кавунову зубну пасту Aquafresh, була колись така в їх асортименті,дуже прикольна) моя подружка з Херсонської області її любила і завжди казала, що вона пахне Херсоном.

Так ось, гель для душу Mermade What a Melon пахне дійсно Херсонською областю 🍉 і моїм улюбленим Генічеськом.❤️

Про текстуру я вже писала вище, шкода що не встигла зробити фото) гель дає гарну пінку - мʼяку, не надто пишну, але в цілому хорошу. Невеликої кількості засобу вистачає на все тіло, тож витрата тут, я б сказала, нижче середньої мабуть - гелю вистачить надовго (навіть враховуючи обʼєм всього 100 мл).

У складі цього гелю є одна жорстка ПАР (Sodium Laureth Sulfate), але вона збалансована декількома мʼякими, тож завдяки такому розподіленню активних пінних речовин гель не сушить шкіру (особисто у мене) і відчувається комфортним.

Він легко змивається, не лишаючи по собі плівки чи неприємних відчуттів.

Також у складі присутній гліцерин (що дуже добре, бо він входить до складу НЗФ нашої шкіри) і декілька запашників, барвник для кольору.

В цілому класний гель для душу, мені він дуже сподобався) влітку взагалі такий аромат в саме серденько 🍉