Sofiia_Ts

Молочний тонер Tirtir Milk Skin Toner

Молочний тонер Tirtir Milk Skin Toner

Цей тонер я вибрала випадково через фільтри на мейкапі, бо хотіла взяти мініатюрку на випадок поїздки, щоб зручно було взяти з собою.

Тоніків з такою молочковою консистенцією в мене не було, а дарма, вона дуже класно живить шкіру без лишньої жирності і липкості.

Засіб позиціонує себе як відновлюючий, зміцнює гідроліпідний бар'єр надає легке зволоження та заспокоює, і він справді все виконує, і думаю над покупкою повноцінної баночки.

В мене мініатюрка 20 мл, є обмежувач, тому випадково не проллється. При щоденному користуванні вистачить десь на місяць.

Консистенція молочка, рідка , водяниста, ледь тягуча. Майже без аромату, чомусь відчуваю ніби щось спиртове, хоча його там нема. Проте це хіба прям внюхуватись 😄

В нанесенні дуже приємний, можна наносити і зразу на обличчя або спочатку в долонях, 4-5 крапель на все обличчя вистачає.

Він надає приємний ефект зволоження та насичення, м'якість та розгладження, і жирній шкірі можна застосовувати тільки його, без крему!

Моя шкіра в деякі дні поглинала його в нуль, залишалась приємна матовість та м'якість шкіри, а в деякі вистачало тільки його для зволоження, і не хотілось наносити крем. Це через те, що шкіра комбінована, і поводиться вона завжди по різному.

Тому це справді універсальний продукт для будь-якого типу, для сухої надає м'якість та зволоження, буде чудовим провідником для крему. А для жирної може застосовуватись як самостійний продукт, коли всі креми для вас заважкі, цей тонер закриє всі потреби!

Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Niacinamide, Anthemis Nobilis Flower Extract, Styrene/VP Copolymer, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Oryza Sativa (Rice) Bran Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Centella Asiatica Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Betaine, Panthenol, Allantoin, Sodium PCA, Adenosine, Disodium EDTA, Sodium Hyaluronate, Carbomer, Arginine, Illicium Verum (Anise) Fruit Extract, Alchemilla Vulgaris Extract, Amaranthus Caudatus Extract, Olea Europaea (Olive) Leaf Extract, Veronica Officinalis Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Ulmus Davidiana Root Extract, Cynara Scolymus (Artichoke) Leaf Extract, Avena Sativa (Oat) Kemel Extract, Sambucus Nigra Flower Extract, Beta-Glucan, Ceramide NP, Chamaecyparis Obtusa Leaf Extract, Laminaria Japonica Extract, Copper Tripeptide-1, Acetyl Hexapeptide-8

Склад тут мега великий, тому виділю основні компоненти від найбільшого до найменшого:

Ніацинамід має першість (2%), він освітлює та працює з нормалізацією роботи сальних залоз.

Екстракт ромашки та центели заспокоює подразнення та почервоніння, усуває сухість та стимулює процес відновлення клітин.

Додатково величезна кількість рослинних екстрактів (розмарин, зелений чай, корінь солодки, рису, гамамелісу та ін.) діють в комплексі як антиоксиданти, мають зміцнюючі та живильні компоненти.

Хоч і мало, але навіть є пептиди!, які підвищують пружність та еластичність шкіри.

Склад тут справді мега насичений, є все, але він має ідеальний баланс, щоб не обтяжити шкіру, а справді відновити її, покращити текстуру та тон.

Тонер від TirTir дуже мені сподобався, він ідеально працює з різними запитами та типами шкіри, на цей сезон він мені чудово підійшов для відновлення та заспокоєння у вечірній рутині, надає приємну м'якість та еластичність шкірі, і має властивість робити рівніший та світліший тон.

Для жирної шкіри він може бути заміною крему (хоча на холодний сезон не рекомендую), а для сухої чудовим провідником для крему.

Тепер я обдумую над покупкою повноформатної баночки 🙌