Олена Романюк

La Grace Гель з морськими мінералами для вмивання обличчя

La Grace Гель з морськими мінералами для вмивання обличчя

Для моєї нормальної, але тонкої шкіри обличчя дуже важливо підібрати оптимальне очищення, особливо, коли я використовую ретинол чи інші активи курсами в осінньо-зимовий період.

Гель з морськими мінералами La Grace - оптимальне поєднання м'якого очищення та зволоження шкіри, завдяки пантенолу, делікатним очищувальним інгредієнтам, які не залишають неприємних відчуттів, притаманних процесу вмивання.

Паковання - флакон, об'ємом 50мл. Це travel-формат, на сайті є флакон на 275мл. Зручний дозатор-помпа, який легко видає потрібну кількість засобу.

Склад: Aqua (water), Glycerin, Alcohol Denat, Decyl Glucoside, Lauryl Glucoside, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Propylene Glycol, Triethanolamine, Panthenol, Dipropylene Glycol, Disodium EDTA, Parfum (fragrance), Laminaria Digitata, Menthol, Iodopropynyl Butylcarbamate, Sodium Chloride, Ci 42090 (blue 1), Ci 47005 (yellow 10)

Очищувальну (миючу) функцію в гелі La Grace виконує Decyl Glucoside (м’яка неіоногенна поверхнево-активна речовина, яку використовують в дитячих шампунях чи засобах для людей з чутливою шкірою), Lauryl Glucoside (м'яка та безпечна ПАР, отримана з природних джерел, має ніжний вплив на шкіру), далі в складі PEG-7 Glyceryl Cocoate (суміш гліцерину і кокосових жирних кислот), Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer (безпечний стабілізатор текстур), Propylene Glycol (допустимий спирт, емульгатор), Triethanolamine (спирт, емульгатор), Panthenol, Dipropylene Glycol (допустимий спирт, розчинник), Disodium EDTA (допустимий пом'якшувач), Parfum (ароматизатор), Ламінарія (водорості), Ментол, наприкінці виробник вказує типи використаних барвників у засобі.

Також, на 3-ій позиції складу виробник вказує Alcohol Denat, тобто етиловий спирт. Цей складник завжди викликає дуже багато суперечок, я далі напишу лише про свої власні враження та ефект на шкірі обличчя.

Консистенція - гель, доволі густий, але легко наноситься на шкіру обличчя. При контакті з водою трохи емульгується. Змивається легко, не лишаючи плівки на шкірі обличчя.

Аромат - легкий та свіжий, косметичний. Він не дуже агресивний, абсолютно не подразнює нюх. Швидко вивітрюється, на обличчі не відчутний.

Витрата - для мене стандартна, я не користуюся тональними засобами, попередньо очищую шкіру гідрофільним бальзамом (щоб зняти сонцезахисний крем), тож, кількості на фото вище, вистачає повністю на усе обличчя.

На момент написання допису, я користуюся гелем для вмивання La Grace тиждень.

Спочатку було незвично вмиватися засобом, який не піниться.

Я використовувала гель, як вранці, так і увечері.

На фото - моя шкіра обличчя після вмивання гелем La Grace, до етапу нанесення тоніка й сироватки. Побоювання, що гель може бути занадто м'яким та недостатньо очищувати шкіру, не справдилися.

Шкіра обличчя ідеально очищена, це відчутно й помітно, м'яка, не пересушена, що для мене дуже важливо в період міжсезоння та застосування увечері ретинольної сироватки.

Так, гель надзвичайно делікатний, зважаючи на мою нормальну, але тонку й вікову шкіру, дає оптимально комфортне очищення без жодного подразнення та почервоніння.

Тож, я раджу спробувати гель для вмивання La Grace власницям нормальної, тонкої, сухої або чутливої шкіри обличчя, тим паче, що є ідеальний варіант маленького флакону, саме для знайомства із засобом ❤️