Олена Романюк

Догляд за волоссям з Mermade

Догляд за волоссям з Mermade

Нарешті я спробувала відому рожеву парочку бренду Mermade 🩷

Я дуже ретельно обираю засоби для свого натурального і низькопористого волосся, кондиціонери - мій must have в догляді, а шампуні завжди чергую, від органічних до сульфатних

Мініатюрні флакони Mermade, які обіцяють нам "Bye-Bye Hair Drama!" та шовкове волосся, доволі гармонійно вписалися в мій догляд та приємно здивували

Давайте коротко розглянемо популярні в MakeUp Club засоби і подивимося ефект на моєму волоссі

Паковання - флакон у travel-форматі, об'ємом 85мл (повний розмір 300мл), кришка фліп-топ, зручно відкривається однією рукою та легко отримується потрібна кількість шампуню.

Аромат - парфумерно-ягідний чи фруктовий, яскравий, але приємний.

Консистенція - гелева, доволі густа, прозора з відтінком рожевого

Піноутворення та використання - шампунь містить Sodium Laureth Sulfate, густий, тож, дає дуже суттєву пінку, кількість за одне миття варто регулювати по своєму типу волосся. Я беру зовсім трішки шампуню, з монетку в 5грн, мені цілком достатньо, щоб якісно промити волосся. У процессі миття волосся плутається доволі сильно, але кондиціонер і Tangle Teezer усе розплутають

Шампунем Mermade Bye-Bye Hair Drama я користуюся 1р на тиждень.

Паковання - флакон у travel-форматі, об'ємом 85мл (повний розмір 300мл), кришка фліп-топ, а далі драма... У міні версії просто неможливо дістати засіб, я намагаюся щось дістати пальчиком, але скоро і ним нічого не дістану. Знаю, що бренд працює на новим форматом, чекаємо 🩷

Аромат - солодкий, я чую щось олійне, це пояснюється наявністю в складі олії абіссінської гірчиці. На волоссі не відчутний

Консистенція - кремова, не дуже густа, відчутна насиченість оліями, як на руках так і на волоссі при нанесенні. Пальці відчутні масні, але не критично, без неприємної плівки, це легко змивається

Нанесення - я наносила кондиціонер лише після шампуню Mermade, засобу на моє волосся також треба не багато, я не хочу перенасичення. Кондиціонер легко розприділяється по волоссю, робить пасма гладенькими та ковзкими. Волосся швидко висихає самостійно, без заломів

І нарешті, про ефект 🩷

Як вже написала, я маю тонке, низькопористе, нефарбоване волосся, нормальний тип шкіри голови.

Шампунь Mermade Bye-Bye Hair Drama ефективно очищує шкіру голову, без пересушення чи свербіння, дає неймовірний об'єм до наступного миття, волосся блискуче, легко розчісується та рівно лежить

Кондиціонер Mermade Hello Silky Hair допомагає розплутати волосся в процесі миття, після сушки воно виглядає щільним та гладеньким.

На фото - моє волосся після використання обох засобів бренду. Об'ємне, гладке й слухняне волосся, кінчики в гарному стані, не посічені, здорові та блискучі.

Дякую за таке вдале знайомство, Оксано 😘 ksnklb бо саме завдяки їй , бренд Mermade з'явився на моїх поличках 🩷