Ksyposhka

Моя нова улюблена туш LN Pro Glow-Up Lift & Extension Mascara

Якщо ви шукаєте туш ,яка б на цілий день фіксувала підкручені щипчиками вії або ваш природний завиток, то щиро рекомендую спробувати цю туш🔥

Як тільки я побачила цю щіточку ,одразу подумала «Оо нііі,це ж L'Oreal Paris Telescopic” 😝і дуже засмутилася бо її формула мені зовсім не подобається ,про мої враження на Telescopic можна почитати тут https://club.makeup.com.ua/post/14911/

• Щіточка в туші від LN Pro має схожий вигляд ,вона плоска,з рядами невеликих зубчиків з двох боків.
  • Користуватися нею зручно але треба звикнути.
  • Щіточка дозволяє профарбувати всі вії, навіть ті, що ростуть у куточках ока.
  • Легка формула туші дозволяє віям виглядати природно, добре розділяє їх ,не робить ефект павучих лапок.
  • Рівномірно розподіляється по віях без утворення грудочок

Наскільки вона нашаровується ,не знаю ,я не фанат ефекту накладних вій у повсякденному макіяжі,завжди наношу в один шар

• Щіточка добре подовжує навіть короткі вії але при цьому зберігаючи відчуття комфорту,не обтяжує

У мене вії середньої довжини і навіть після завивки вій щипчиками і нанесенням любої іншої туші,вії гарні та обʼємні хвилин 10 ,і все ,потім опускаються вниз і повертаються у своє природне положення.

• А ця туш помітно підкручує мої вії надаючи їм об'єму ,робить погляд більш виразним та відкритим.

Туш чудово фіксує вії в потрібному положенні. Через свою супер легку текстуру вії легко профарбовуються, а через те, що туш практично миттєво схоплюються, фіксуються в момент вигину і більше не опускаються.

Ефект тримається протягом усього дня.

• Не осипається і не лишає відбитків на нижній повіці.

Туш не водостійка але і не сильно реагує на вологу та сирість, тож навіть у негоду макіяж залишається на своєму місці і не розмазується.

Я дуже задоволена ефектом ,зараз рука тільки до цієї туші і тягнеться.

Вже придбала ще одну ,на подарунок подрузі і вам раджу до неї придивитись❤️

29 жовтня, 2024
Ksyposhka
29 жовтня, 2024