Як вигляда є #mymorningroutine коли ти любишь поспати
З ранку в мене один пріоритет : поспати трошки більше. Тому мої процедури більше нагадують експрес)))
Отдже як на справді виглядає мій ранок:
Будильник. Я шкандибаю на кухню. Якщо чоловік вже пішов на роботу в мене мінус дві справи - нагодувати наших "дітей" та заварити собі чай. Якщо ж він ще дрихне чи не встиг це зробити, я сонно питаюсь насипати їм їсти, коли ці три шкета питаються пригати за кормом.
Потім йде чайочок і погляди без думок у вікно. Коли я розумію, що все, залишилось не так багато часу, починається маленька метушня
По Багаточисельним проханням - ФОТО КОТІВ))))
ЛІКИ
Це мій перший етап і він найголовніший. Ні при яких обставинах я не повинна пропускати його. Всих нюансів розповідати не буду, але є те що можу.
Вітамінки. Майже всі я вживаю у обід, бо зранку не можу їсти нормально, а ось ці - достатньо хоча б вафельки чи чогось такого. Комплекс вітамінів В. За них ваша нервова система скаже величезне дякую. Нестача цих вітамінів не тільки сказується на нервовій системі а й на красі. Ломаються нігті, випадає волося, висипання і так далі. Так, все це може бути як раз через нестачу цієї групи. Але краще піти до лікаря. В мене 100% нестача і тому я їх приймаю курсом.