Час діяти!
Нові засоби від Jole
Привіт!
Jole нещодавно випустив нові сироватки, і звісно я не пройшла повз них! Для себе обрала - Антивікову сироватку з ретиналем 0.1% Jole Retinal 0.1% Anti-Age Serum.
З моїми частими висипами та запаленнями, мене врятувала азелаїнова кислота від цього бренду (використовувала дві 10 та 15%). А тепер хочеться рухатись далі та працювати над іншими проблемами.
Що каже виробник?!
Антивікова сироватка з ретиналем 0.1% від бренда Jole ефективна проти проявів передчасного старіння, ознак дегідратації та механічних пошкоджень шкіри. Retinal 0.1% Anti-Age Serum оптимізує її обмінні процеси, зменшує видимість наявних недоліків і запобігає повторному формуванню нових. Функціональний засіб, збагачений натуральними компонентами, помітно вирівнює тон, розгладжує рельєф, посилює пружність.
Serum від Jole:
- ніжна консистенція, всотування до глибоких шарів; - екстракт центели азіатської стимулює регенерацію, клітинне оновлення; - пришвидшує синтез ниткоподібних білків; - ефективна проти запалень, подразнень, акне; - у формулі – ретиналь, вітамін С, ніацинамід; - сповільнює формування передчасних вікових змін; - коригує видимість мімічних зморщок і тонких ліній; - справляється зі тьмяністю та пігментними плямами; - запобігає появі «симптомів» знебарвлення; - пантенол бере участь у природному процесі загоєння ран; - бісаболол нормалізує та підтримує гідробаланс; - бета-глюка зміцнює його ліпідну мантію, захисний бар’єр; - витяжки зеленого чаю, толокнянки заспокоюють подразнені ділянки; - освіжає, створюючи тривале відчуття прохолоди.
Антивікова сироватка з ретиналем 0.1%
Сироватка представлена в якісному та зручному пакуванні для використання. Все продумано, зручно та гігієнічно! Об'єм 30 мл. На звороті є вся необхідна інформація для споживача.
Текстура - легка, гелева, на зовнішній вигляд схожа на олію, але вона як "густа" водичка. Має жовто - поморанжевий відтінок.
Сироватка дуже легко розподіляється по шкірі. Залишає після себе природне сяяння, без відчуття жирності та липкуватості.
Аромат- відсутній.
Як використовую:
Почала з 2-х разів на тиждень, на суху шкіру, наношу дві краплі. Поки ніяких неприємний відчуттів не виникало, не має лущень, почервоніннь. Я використовую її дуже обережно, навіть зі страхом.
Використовую на ніч, закриваю кремом. На ранок обов'язково гарне зволоження та спф.
Відновлювальний ламелярний крем для обличчя Jole Lamellar Treatment Calms Redness Barrier Repaire
Закриваю сироватку через 10-15 хвилин цим ламелярним кремом. Моїй шкірі дуже подобається така текстура. Він немов вершковий бальзам, білого кольору.
Він містить активні компоненти (авокадо, вітамін е, вітамін с, гіалуронова кислота, коензими, мочевина, ніацинамід, пантенол, примула вечірня, убіхінон, ферулова кислота, центелла, цин, здатні налагодити внутрішні процеси клітин епідермісу та відновити їхню роботу.
Крем закриває лусочки рогового шару, тим самим захищаючи шкіру від пошкоджень.
Особливості Lamellar Treatment Calms Redness Barrier Repaire від Jole:
- відновлює шкірний покрив та забезпечує заспокійливий вплив;
- зміцнює захисний бар'єр епідермісу;
- вгамовує запалення та знімає подразнення;
- дарує глибоке живлення та зволоження;
- діє як антиоксидант та відображає роботу вільних радикалів;
- перешкоджає зневодненню, появі сухості та лущення;
- насичує клітини коензимом Q10, а також вітамінами С та Е;
- мінімізує вплив навколишнього середовища.
Що вже можу про нього сказати (використовую його щодня), це те, що він за хвилини заспокоює шкіру та знімає почервоніння.
Потужно зволожує та живить!
Не конфліктує з сироваткою, та з декоративною косметикою.
Аромат косметичний, ледве відчутний.
Тож буду дивитися, який результ я отримаю, дуже хочеться покращити тон та рельєф шкіри, та впоратись зі слідами від пост акне, ну і звісно вплив на зморшки буде доречним (хоча вони мене не сильно турбують, бо я належу до "старіючих акнешниць"!
Коментарі (0)