M O N D ✨️

Ароматна мрія ласунів

Ароматна мрія ласунів

Яскравий приклад пошуку гармонії між суперечливими нотами закладено у парфум Frosty Berry & Bliss Cake від американського бренду Fantasy Community.

Про бренд

У середині минулого століття в невеликому містечку в штаті Техас існував магазин, який торгував різноманітними товарами від дрібниць до вишуканих парфумів. В асортименті магазину були представлені різні види авторської продукції, але власник зрозумів, що набагато цікавіше створити щось своє. Своєю ідеєю він поділився з близькими. І так на базі сімейного магазинчика з'явився новий бренд парфумерії, Fantasy Community Perfumes, історія якого триває вже три покоління.

Згодом місією компанії став клуб (все ж таки, Community), який об'єднує шанувальників нестандартних нішевих ароматів.

Якщо ви вперше чуєте про Fantasy Community Perfumes, раджу подивитися асортимент бренду. Він справді вражає різноманіттям та рідкісними нотами. Серед парфумів бренду вас як мінімум здивує аромат кока-коли та огіркового коктейлю 😮​​. Мене ж зацікавив не менш креативний витвір - Frosty Berry & Bliss Cake 🍰.

• Клас парфуму: Нішеві
  • Сімейство ароматів: фужерні, фруктові
  • Рік прем'єри: 2024

Пакування

Парфуми були запаковані у щільний пакет з логотипом бренду. Якщо потрібне більш презентабельне пакування, можливо замовити парфум з коробкою.

Існує в об'ємах: 2 мл та 30 мл.

У мене більший об'єм. Баночка виконана з міцного матового скла. Вдало обрано бежевий відтінок, який нагадує капучино або какао. Поверхня флакона тактильно приємна, але на ній можуть залишатися сліди пальців.

Наліпка на флаконі об'ємна. Вона захищена від подряпин та стирання. Як-то кажуть, на віки. Чудово було б також побачити хоча б короткий опис аромату на флаконі, бо окрім назви (та онлайн сторінки товару), жодного прев'ю на упаковці.

Дозатор та ковпачок золотистого кольору. Досить зручні.

Ароматна мрія ласунів
Ароматна мрія ласунів
Ароматна мрія ласунів
Ароматна мрія ласунів
  • Верхні ноти: Чорна смородина, Конвалія та Бісквіт
  • Середні ноти: Чай та Рис
  • Базові ноти:  Кедр та Білий мускус

Навіть без розпилення, від флакона віє смаколиками. Чизкейк, печиво, морозиво - це мої перші асоціації, які зберігаються і при використанні. Це впізнаваємий запах кондитерської та тістечок.

При розпиленні відчувається реалістичний аромат чизкейку. Тут хотілося побачита гарно обіграну смородину. Але, я не можу точно сказати, що мова йде саме про смородиновий чизкей. Ягоди скоріше маються на увазі, ніж чітко знаходяться у верхніх нотах. Так само, і квітка конвалії просто загубилася у солодкій хвилі.

Прояв середніх нот помічаємо, коли починає спадати інтенсивність солодкого звучання. Тобто, ноти чаю та рису самі по собі фактично не розкриваються. Їх ніби додали лише задля того, щоб заглушити верхні ноти.

У грі парфуму можна вловити аромат ялинкових гілок. Свіжий, льодяний кедр. Ця нота особливо радує. Вона створює контраст, додає холоду. Це реальне поєднання непоєднуваного. Ноти грають не дуже виразно на фоні солодкого бісквіту. Аромат кедру зазвичай інтенсивний, тому він виділяється. Але, навіть хвою намагається приборкати ванільна солодкість.

Завершується звучання у ніжних вершкових акордах з краплею пудри.

Парфум може здаватися монотонним. Особисто мені тут не вистачило смородини та контрасту. Хотілося б менше бісквіту та більше ягід (це суто мої вподобання).

Стійкість хороша. І до того ж є шлейф. На теплу пору не рекомендую. З дозуванням теж обережно. Це теплий і солодкий аромат, який може набриднути та викликати головний біль, якщо його буде занадто багато.

Frosty Berry & Bliss Cake - гідний варіант для ласунів і тих, хто обожнює пахнути смаколиками. Аромат, який увібрав в себе і холод, і тепло водночас, створивши реалістичну картину холодного десерту.

_________

Frosty Berry & Bliss Cake by Fantasy Community Perfumes