Blondie_rs

Коли ранок починається не з кави

Коли ранок починається не з кави

Вітаю всіх в ще одному моєму блозі! [напевне, Інстаграму мені не достатньо]

Сьогодні хочу розповісти про #mymorningroutine. Та все ж вона також відрізняється залежно від того, чи я буду наносити макіяж, чи ні.

У мене нормальна/комбі шкіра [трішки жирниться Т-зона та сушаться щоки та підборіддя протягом дня] без явних висипань, проблем чи розширених пор. Еге-ж, повезло, скажете ви. Проте... Одразу все так не було.

Коли я закінчувала школу, моя шкіра була просто в катастрофічному стані. А все через базове незнання про догляд за обличчям перед та після мейку. І, як результат: посушення, багато прищиків, почервонінь (які я ще чіпала нігтями 😫). Казали, що прищі пройдуть, бо це у всіх підлітків так. Але, в мене не проходили і я вирішила помаленько почати розбиратись у тих всіх баночках.

😕Перші спроби були невдалі. Думала, що треба багато активів: і ніацинамід, і ретинол, і давайте ще гіалурінку на десерт. Але згодом я знайшла свою чарівну паличку — La Roche Effaclar Duo+. Наше знайомство теж було непростим. Після перших нанесень у мене обличчя буквально горіло і я боялась, що щось не так. Проте, у мене був катастрофічний стан і засіб надто агресивно почав усі недоліки "витягувати". Крім того, його слід "закривати" хорошим зволожуючим кремом, бо сушіння гарантоване, особливо в перший місяць використання.

І лише через рік чи два постійних проб, невдач чи непорозумінь з баночками я нарешті почала доволі непогано справлятись із потребами моєї шкіри. Як результат — фотографую макіяж та прибираю лише локальний прищ, який появився у самий "потрібний" момент.

Тож я для себе вияснила раз і назавжди, що мені дійсно потрібно: базовий тонік, коригуючий крем чи ніацинамід із цинком, сироватка з вітамінами тощо, добре зволожуючий/живильний крем та небісячий сонцезахисний крем/санскрін. Ну а на вечір, звісно, двофазне очищення і це все по колу зі зволожуючим кремом.

😃Отже, що сьогодні в моїй доглядовій косметичці? Нагадую, саме для #mymorningroutine :

  1. Тоніки: Sane PHA+AHA+Vitamin C 2% / Sane Plant Retinol 2% + Azelaic Acid / Douglas Radiance tonic lotion / Acwell licorice pH balancing cleansing toner
  2. Корекція: La Roche-Posay Effaclar Duo+ / Revolution Skincare 10% Niacinamide + 1% Zinc
  3. Сироватки: Commonlabs Vitamin E Calming Ampoule / Face Republic Hydro Boost solution serum / Fourth Ray Beauty PINEAPPLE refining serum boost
  4. Креми та зволожувачі: Grown Alchemist Matte balancing moisturizer acai berry, borago / Fourth Ray Beauty OAT and Watermelon face milk / Real Barrier Intense Moisture Cream
  5. SPF: Face Republic Purity sun essence / Mixsoon Centella sun cream / тонуючий Jigott Aloe sun protect BB cream

Додаю також фото, які продукти для ранкового догляду я взяла з собою в дорогу [комбіную між собою залежно від потреб шкіри].

Любіть свою шкіру, говоріть компліменти=)Це не менш важливо, чим хороший косметичний догляд.

До нових зустрічей!

P.S. Якщо вам сподобався допис, буду вдячна за лайк. Пишіть коментарі та чекаю вас у своєму Інстаграмі blondie_rs. Всіх обняла!

Коли ранок починається не з кави