khoroshaeva

Більше схожа на класичний бальзам, ніж на маску)

Всім привіт✌️

Сухі губи – моя вічна проблема. Тому я завжди шукаю засоби, які допоможуть відновити та зволожити їх не тільки вдень, але й вночі). Бананова нічна маска для губ від Eveline здалася мені ідеальним рішенням, бо зібрала купу позитивних відгуків.

Проте, за дією "маска" виявилася класичним бальзамом, розповідаю більш детально👇

Маска представлена у мініатюрному флакончику з м'якого пластику, цілком компактний та зручний у використанні.

Ковпачок відкручується, флакончик закриває міцно, не прокручується.

"Носик" пластиковий, має характерний скошений зріз. Виділяє маску економічно, не "плюється" і не забивається. "Носик" гладкий і приємний до шкіри, не дряпає.

Об `єм: 12 мл, витрата економічна, мені вистачило маски на 2 місяці щоденного використання.

Склад маски доволі непоганий, без якихось вау-компонентів, але з дієвою класикою). Виділяю найцікавіше:

• Вазелін: утворює бар'єр на шкірі, утримуючи вологу.
  • Олія соняшнику: Багата на вітаміни та жирні кислоти, живить та пом'якшує губи.
  • Кокосова олія: Забезпечує глибоке зволоження та допомагає відновлювати пошкодження.
  • Масло ши: Відоме своїми зволожуючими та загоюючими властивостями.
  • Ланолін: Природний віск, який імітує власні жири шкіри, забезпечуючи інтенсивне зволоження.
  • Бджолиний віск: Створює захисний бар'єр на губах, запобігаючи втраті вологи.
  • Масло арганії: Багате на антиоксиданти та жирні кислоти, допомагає відновлювати і захищати губи.
  • Вітаміни С та Е, а також екстракт алое вера.

Маска не викликала в мене жодних алергічних реакцій.

• Консистенція: щільна, вазеліново-бальзамна. На дотик жирненька та в'язка, відчувається олійність та липкість.
  • Маска без відтінку, абсолютно прозора.
  • Аромат приємний, солодковато-фруктовий. Дуже смачно пахне банановими цукерками). На губах відчувається доволі довго, але не викликає дискомфорту.
  • Смак неприємний, дуже хімічний та пластеліновий. Я люблю наносити маску товстим шаром, саме тому вона потрапляє до рота🤣

Маску наносила щовечора, перед сном, протягом 2-х місяців.

Мені подобається наносити маску товстим шаром, щоб вона створювала на губах відчуття комфортного кокона). Маска приємно ковзає по шкірі, гарно розподляється та не тече. Вона не викликає ніяких неприємних відчуттів у вигляді печіння чи поколювання.

Маску не можна назвати невагомою, оскільки на губах вона лежить досить жирненько та залишає липкість. Раджу наносити її безпосередньо перед сном, бо вона залишає жирні відбитки на посуді та інших предметах, яких торкаються губами).

Візуально маска розкішно виглядає на губах, дає вологий, дзеркально-скляний фініш, за рахунок чого робить губи більш наповненими та гарними).

За ніч маска повністю поглинається. На ранок на губах немає навіть маленького натяку, що на них була маска).

Мої губи: сухі, потребують особливого зволоження, особливо восени та навесні.

Бананова маска схожа на маску тільки текстурою, за ефектом це гарно зволоджувальний бальзам, який не має накопичувальної та відновлюючої дії.

• Добре зволожує та живить шкіру, але має короткостроковий ефект, як у звичайного бальзаму.
  • Пом'якшує шкіру, робить її ніжнішою.
  • Пом'якшує лущення, але знову ж таки, дуже короткостроково. Вона скоріше маскує їх, ніж боротися з ними.
  • Не відновлює та не загоює.

Ефект непоганий, як для класичного бальзаму, а от від нічної маски очікуєш чогось більшого. Мені здається, що бананова маска Eveline підіде володаркам нормальних губ, без зайвої сухості та лущення).

Володаркам сухої шкіри губ раджу звернути увагу на нічні маски від Eyenlip, оце дійсно sos-масочки).

Детальний допис писала тут: https://club.makeup.com.ua/post/39841/

Дякую за увагу💕