Oasis: гель для душу з витонченим ароматом
Green Tea White Amber Bergamot
Хто б міг подумати, що улюблений аромат можна відчути під час прийняття душу? Гель для душу Oasis "Green Tea White Amber Bergamot" - це справжній подарунок для шанувальників популярного парфуму “Elizabeth Arden Green Tea”.
Пакування. Біла пластикова пляшечка циліндричної форми, обʼємом 300 мл зі зручним чорним помповим дозатором. Матова етикетка пастельного зеленого кольору підкреслює свіжість аромату. Мінімалістично та стильно.
Склад збалансований: ПАР Sodium Laureth Sulfate гармонійно доповнений мʼякими ПАРами (Cocamidopropyl Betaine, Coco Glucoside, Sodium Cocoyl Glutamate), тому жодного відчуття сухості - шкіра м’яка і приємна на дотик. Додані зволожувачі (Glyceryl Oleate, Pentylene Glycol, Propanediol) та інші звичні компоненти: емульгатори, консерванти та ароматизатори.
Враження від використання
🌱 Основна фішка засобів Oasis - аромати, натхненні відомими парфумами. “Green Tea White Amber Bergamot" максимально близький до парфуму “Elizabeth Arden Green Tea”. Мені він дуже подобається та комфортний 🥰 (знаю, що я не одна така).
Для мене аромат ніжний, свіжий, кришталево-прозорий.
🌱 Піраміда аромату “Elizabeth Arden Green Tea”:
- Початкова нота: Апельсинова шкірка, Бергамот, Лимон, М'ята, Ревінь
- Нота серця: Біла амбра, Гвоздика, Дубовий мох, Жасмин, Мускус, Фенхель
- Кінцева нота: Амбра, Гвоздика, Дубовий мох, Жасмин, Зелений чай, Кмин, Мускус, Насіння селери
Нотки, які домінують у гелі для душу: зелений чай, бергамот та біла амбра.
🌱 Гель прозорий, з приємною текстурою середньої густини. Легко піниться, делікатно очищує і не сушить шкіру, максимально комфортний. Легкий аромат створює атмосферу справжньої насолоди під час прийняття душу, на шкірі залишається ненадовго.
Обов’язково спробуйте засоби Oasis - серед їх ароматів знайдете улюблені композиції парфумів, які додадуть ще більше задоволення у щоденну рутину догляду за тілом.
Коментарі (0)