olena_glossy

Oasis: гель для душу з витонченим ароматом

Oasis: гель для душу з витонченим ароматом

Хто б міг подумати, що улюблений аромат можна відчути під час прийняття душу? Гель для душу Oasis "Green Tea White Amber Bergamot" - це справжній подарунок для шанувальників популярного парфуму “Elizabeth Arden Green Tea”.

Oasis: гель для душу з витонче�ним ароматом

Пакування. Біла пластикова пляшечка циліндричної форми, обʼємом 300 мл зі зручним чорним помповим дозатором. Матова етикетка пастельного зеленого кольору підкреслює свіжість аромату. Мінімалістично та стильно.

Склад збалансований: ПАР Sodium Laureth Sulfate гармонійно доповнений мʼякими ПАРами (Cocamidopropyl Betaine, Coco Glucoside, Sodium Cocoyl Glutamate), тому жодного відчуття сухості - шкіра м’яка і приємна на дотик. Додані зволожувачі (Glyceryl Oleate, Pentylene Glycol, Propanediol) та інші звичні компоненти: емульгатори, консерванти та ароматизатори.

Враження від використання

🌱 Основна фішка засобів Oasis - аромати, натхненні відомими парфумами. “Green Tea White Amber Bergamot" максимально близький до парфуму “Elizabeth Arden Green Tea”. Мені він дуже подобається та комфортний 🥰 (знаю, що я не одна така).

Для мене аромат ніжний, свіжий, кришталево-прозорий.

🌱 Піраміда аромату “Elizabeth Arden Green Tea”:

• Початкова нота: Апельсинова шкірка, Бергамот, Лимон, М'ята, Ревінь
  • Нота серця: Біла амбра, Гвоздика, Дубовий мох, Жасмин, Мускус, Фенхель
  • Кінцева нота: Амбра, Гвоздика, Дубовий мох, Жасмин, Зелений чай, Кмин, Мускус, Насіння селери

Нотки, які домінують у гелі для душу: зелений чай, бергамот та біла амбра.

🌱 Гель прозорий, з приємною текстурою середньої густини. Легко піниться, делікатно очищує і не сушить шкіру, максимально комфортний. Легкий аромат створює атмосферу справжньої насолоди під час прийняття душу, на шкірі залишається ненадовго.

Обов’язково спробуйте засоби Oasis - серед їх ароматів знайдете улюблені композиції парфумів, які додадуть ще більше задоволення у щоденну рутину догляду за тілом.