Альона Нойвілль

Голлівудське сяйво, або гроші на вітер?

Улюбленець блогерів та візажистів вже 4+ років, Hollywood Flawless Filter від Шарлотти Тілбері став настільки відомим, що безліч косметичних компаній випускає десятки аналогів та дюпів, аби досягти такої ж популярності та продажів. У чому ж секрет «Шарлоттиного фільтру», окрім люксового статусу?

Що ми маємо: засіб рідкої текстури, що поєднує функції праймера, хайлайтера і легкого тонального продукту. Його використовують для створення свічення на шкірі завдяки світловідбиваючим частинкам, які додають блиску без вираженого шимера. Наносити можна на все обличчя як основу під макіяж, змішувати з тональним кремом або використовувати точково на певних зонах для підсвічення. Hollywood Flawless Filter рекламували такі знаменитості, як Адель, Лора Дерн, Сьюзан Сарандон і Менді Мур. Продукт став популярним серед зірок завдяки своїй універсальності: його можна використовувати як основу, тональний засіб, хайлайтер і засіб для сяяння шкіри, що селебріті часто демонстрували на червоних доріжках, особливо після того, як піар-команда Шарлотти опанувала соцмережу ТікТок )))

Мої враження: я придбала баночку фільтру (страшно уявити) 3,5 років тому. Гадаю, це помітно по стану надписів, котрі вже геть затерлися. Звісно, на клієнтах я цю прострочку не використовую, але себе не шкода :-) До того ж, я не помітила жодних однак псування продукту: він не розшарувався, запах і текстура лишилися незмінними. І таке враження, що хайлайтер не закінчиться ніколи – розхід дуже економний, якщо не використовувати його на все обличчя, як показує в більшості рекламних матеріалів сама Шарлотта.

Скажу чесно – у якості бази під макіяж я його не розумію: з-під тональних повного покриття він не просвічує, а тон з натуральним фінішем частіше за все підсвічує шкіру сам по собі, без додаткових засобів. Hollywood Flawless Filter було круто брати з собою в кейс візажиста, аби додати «лоску» клієнтському макіяжу, проте сам по собі цей засіб не є чимось необхідним на кожен день.

А от як рідкий хайлайтер він дійсно дуже гарний. Продукт розтушовується в димку, без чітких меж переходу, надає делікатного сяяння і, головне, самофіксується. Я люблю змішувати його з кремовими рум’янами – він пом’якшує інтенсивність рум’ян, робить їх слухнянішими та надає красивого легкого сяйва.

Також я пробувала змішувати фільтр з матовим тональним кремом, аби змінити текстуру другого – це дієвий спосіб носити тон, який не підходить по щільності.

Звісно, Flawless Filter можна носити і окремо – за відгуками користувачів, зі шкірою без висипань та видимих дефектів він творить справжні дива натурального підсвічування та розгладжування, надає їй здорового сяйва. Проте варто зазначити, що пігменту для перекриття недоліків (плям, прищиків, темних кіл) у засобі недостатньо.

Загалом, Hollywood Flawless Filter коштує своїх грошей і точно стане прикрасою косметички для тих, хто любить сяяння без блискіток на щоденній основі. Чи придбаю я велику банку ще раз? Навряд чи, мені дійсно не потрібно стільки продукту, особливо з можливістю замовити мініатюру.