Hrystja_

Викидушки осені: велике прибирання

По традиції, спочатку розкажу про те, що захопила/зачарувало і до чого точно повернуся знов:

1. Гелі для інтимної гігієни Comex і Farmona my' bio. Я не знаю, які це пляшки по рахунку. Я завжди купляю тільки їх, чергуючи між собою. Бо тут повністю безпечний склад в все максимально класно👍🏻
  2. Шампунь Joko blend для жирної шкіри. На жирність він мені ніяк не впливає. Але це для мене дуже класний шампунь для миття голови через день, ідеальний на літо. Мені він сподобався, це один з найкращих безсульфатних шампунів.
  3. Гідрофільна олійка Clarins. Якщо чесно, кращої за неї для мене нема. Є також класні, але вони не дотягують до цієї. Тут не тільки ідеальне очищення, а ще й додатковий догляд. З нею шкіра ідеально.
  4. Бальзам Matrix food for soft. Це вже моя друга пляшка. Саме він допоміг мені відростити довжину волосся.
  1. Garnier чорний крем. Нормальний базовий крем з досить корисним складом. Чудес не зробить, але як базовий догляд буде ок.
  2. Пінка для вмивання і тонік Prescript skin. Вони класні. Пінка на ранкове вмивання - чудрва, тонік також. Склад повністю натуральний. Враження дуже позитивні. Та зараз повторювати не буду, бо маю багато інших аналогів.
  3. Пілінг для шкіри голови Hairwave. Цілком нормальний, досить бюджетний пілінг. Мені він сподобався. Раджу спробувати, хто шукає щось такого типу. Але я також тепер маю багато аналогів, тож повторно наразі купляти не буду.
  4. Вітамінна сироватка Mermade. Для мене вона виявилась ідеальна. І значно краща, ніж дорожчі продукти такого типу. Але зараз маю багато іншого догляду...тож буду користуватися тим, що є.
  5. Teaology сироватка з вітаміном С. Вона класна, але для мене виявилась заслабенькою. Моя шкіра хотіла значно потужнішого і більш дієвішого. А для чутливої чи сухої шкіри вона бале дуже навіть класна.
  6. Teaology зволожуючий крем. Він надасть максимального зволоження шкірі. Він ідеальний на літо, склад повністю натуральний. Але я знайшла значно бюджетніший аналог.
  7. Ph serum bar сироватка для проблемної шкіри. В мене був пробник і корисиувалася мало часу, але мені сподобалась. З нею моя шкіра ніби світилася з середини.

1. Антицелюлітна олійка Weleda. Ніби все ок, але я знайшла інший засіб, який має кращий вплив на мої проблемні місця...і ціна така сама.
  2. Лосьйон для тіла Weleda. Тут повністю натуральний склад. На літо був ідеальний, на інші пори року мені не достатньо живлення. Він тільки зволожує і все. Більше нічого. І заразу теж мені не достатньо.
  3. Бальзам для губ Sheamoisture. На зиму він мекі підходив. На трохи теплішу погоду лягав маскою, був дуже важким і липким. А ще хотілося б хоть трошки мінімального аромату.
  4. Бальзам для губ Mermade. Спочатку теж все було ок, а потім я помітила, що чим більше ним користуюся, тим сухіші в мене стають губи...і постійно потребують додаткового зволоження.

В мене всього один продукт.

Цю тональну основу я отримала на тестування. Але, використавши повний тюбик, мої враження про неї зовсім не змінилися.

Більше того, я замовила таку ж повторно.

Моїй жирній шкірі вона підходить ідеально. Сильного перекриття не дає, але мою пігментацію перекриває...а шкіра в мене не проблемна. Склад гарний, ідеально вона на спеку і взагалі комфортна.

Наразі, кращої тональноі основи на кожен день , з таким складом, я не знайшла