ksnklb

Гідрофільний бальзам від Hillary

Не буду приховувати, цей бальзам закохав мене одразу 😍 красивий дизайн баночки, ця дзеркальна кришечка, захисна мембрана всередині та спеціальна лопатка, щоб набрати засіб – усе це так і вабило 😍.
А яка у нього консистенція приємна, вона нагадує зацукрований мед на вигляд, а на дотик трішки м'якша та тане. Дівчатаа, а який у нього аромат 😍 такий солодкий, трішки карамельний, ну я в захваті, правда.
А ще при нанесенні цей бальзам майже одразу тане на шкірі у досить густий масляний шар, у контакті з теплом шкіри емульгується у біле "молочко", а у контакті з водою шар стає рідшим, дуже легко та ніжно розприділяється по шкірі та очищає її.
Очищає справді якісно, без неприємних відчуттів та печіння. Гідрофільний бальзам я завжди змиваю гелем чи пінкою для вмивання.
Так, це маайже ідеальний гідрофільний засіб, та є нюанси. Ці нюанси я назвала взаємопов'язаною трійкою)
1. Об'єм 90g, загалом так, це середній об'єм, а якщо врахувати малу витрату засобу, то може здатись, що вистачить надовго.. та можна не розтягувати задоволення, бо одразу з'являється:
2. Термін використання після відкриття , думаю що час коли нам усі всюди кажуть, що при будь-якій погоді потрібно використовувати спф, а потім змивати його гідрофільними засобами, такий термін може здатись оптимальним. Я зазвичай розтягую такі засоби на довше, та тут є:
3. Склад, і він найцікавіший) У заявленому виробником складі немає консервантів, і з огляду на це можна зрозуміти перші два нюанси, чи не так?) А ще він містить у собі емульгатори, емоленти, олії, що якраз так гарно очищають шкіру та залишають її м'якою без натяку на сухість. Мигдальна олія, гідролізована рослинна олія, ефіри масла ши, є Вітамін Е, соняшникова олія – усе це так чи інакше добре може впливати на шкіру, та людям з чутливою та проблемною шкірою потрібно бути обережними 😉.
Виділю навіть висновок, адже хочу сказати те, що так, бальзам класний, він приємний у використанні, на вигляд, виконує свої функції на всі 100%, та при виборі все ж рекомендую звернути увагу на особливості своєї шкіри та потреби ❤️.

Гідрофільний бальзам в�ід Hillary