Кремова антиоксидантна ма ска SUE
Або як повернути шкірі здорове сяйво ✨
Останнім часом я зосередила свою увагу, щоб дослухатись потреб своєї шкіри, і мені дуже не вистачало якоїсь базової універсальної масочки, щоб зранку швиденько провести шкіру в тонус і забрати тьмяний вигляд.
В асортименті SUE мені попалась ця маска яка ідеально мені підійшла по типу, оскільки вона якраз для моєї шкіри з тьмяністю, зневодненням, сухістю в деяких зонах.
Вона має цікаву дію, оскільки має дві функції: легка ніжна ексфоліація та відновлення. За допомогою ензимного компоненту м'яко відлушує, а відновлюючі рослинні екстракти заспокоюють, живлять та відновлюють.
Враження
Маска представлена в металевому алюмінієвому тюбику і має компактний та стильний вигляд, можна взяти з собою. Горловина захищена металевою плівкою, її потрібно пробити лицевою стороною ковпачка.
Об'єм 40 мл, може здатися, що це мало, але так як маску потрібно наносити тонким шаром, думаю вистачить мінімум на 10 разів.
Консистенція поживного легкого однорідного крему, вона легко розподіляється по обличчі і пальчиками, і кісточкою. Дуже мені подобається, що вона не сповзає, тобто можна займатись своїми справами, поки вона працює)
А аромат такий смачний, солодкої малинки 🍬
ЇЇ можна наносити як і зранку, так і вечером, але я люблю саме зранку, бо вона освіжає та освітлює обличчя.
Потрібно застосовувати на суху очищену шкіру на 15 хвилин. Мені цього часу забагато, я лишаю на 10 хвилин, бо шкіра поглинає цю маску як крем. Змивається легко водичкою.
Вона залишає не стандартний, але приємний результат: шкіра матова, тобто сильного зволоження немає, проте сухі ділянки стали м'які, немає стянутості, шкіра в цілому виглядає здоровіше та світліше, плямки висвітлені, на дотик шовковиста та ніжна.
Що по складу?
Water, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Glycerin, Propylene Glycol, Bacillus Ferment, D-Panthenol, Resveratrol, Marigold (Calendulae Officinalis) Flower CO2 Extract, Green Tea (Camelia) Leaf CO2 Extract, Tocopheryl Acetate, Natural Cosmetic Fragrance Raspberry, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid.
Склад цікавий, кожен компонент виконує свою функцію:
Олія авокадо та гліцерин зволожують та насичують шкіру, забезпечують тривале зволоження. Олія може бути комедогенною, в мене реакції не було.
За ексфоліацію тут відповідає фермент бацили, це така альтернатива АНА-кислоті, бо відлущує м'яко, навіть мої червоні щоки ніяк не зреагували.
Для потужного антиоксидантного ефекту тут присутній ресвератрол. Він не тільки самостійно надає дію, а і збільшує виробництво інших природних антиоксидантів у клітинах шкіри. Також такий компонент чудово справляється з ознаками старіння, освітлює пігментні плями і зміцнює захисний бар'єр.
Екстракти календули та зеленого чаю, пантенол чинять заспокійливу дію на шкіру, сприяють її відновленню, пом'якшують та захищають від сухості.
Підсумки
Маска від Sue є справді багатофункціональною і вирішує багато запитів: це відновлення, живлення, антиоксидантний захист і легкий пілінг. І при цьому вона підійшла мені, як власниці чутливої шкіри.
Вона особливо підійде для тьмяної, сухої та зневодненої шкіри, яка потребує відновлення.
На ринку схожих масок я ще не зустрічала, і ця тепер йде у мої улюбленці 🤍
Якщо ви шукаєте інший результат, то в бренду є великий вибір під кожну потребу 💧
Коментарі (0)