alena.rosee

В моді знову Вініл | Bless Beauty

Якщо шукаєте лаковий блиск з кольором , а не напівпрозорий , рекомендую саме цей , бо він блистить та зволожує як блиск , а по насиченості кольору як помада ✨ Я обрала у відтінку 01 - теплий шоколадний ,🖤 Свотчі дивись далі 🫧

🍫Пакування: симпатичний пластиковий футляр , надписи зроблені в стилі бренда фарбою , ковпачок матовий , блиск продається в слюді.

🍫Консистенція: густий глянцевий блиск

🍫Запах: дуже смачний , ванільно-шоколадний

👄 Як на губах:

наноситься блиск щільно з першого нанесення , покриваючи губи глянцевим кольором , маючи досить великтц спонж , то і продукту набирається достатньо .

Я ношу його і соло, і з олівцем , але засіб не розпливається по контуру губ 🫧

Має неймовірно приємний шоколадний аромат, який не заважає та не дає ніякого присмаку у роті.

Стійкість як у блисків , але якщо перекусити , то глянець пропаде , а колір залишається . А ось каву можна випити і первозданний вид блиску залишається на губах ))))

✨Колір : це теплий шоколад з молоком , але без явного рудого , ідеальний теплий нюд без будь-якого підтону, думаю колір Універсал і підійде багатьом дівчатам ✨

Я б спробувала ще відтінки інші та у бренда так багато новинок та цікавинок ☺️ а ви пробували цей блиск, як вам?