Yustal

Citrus Breeze & Dark Rum від Fantasy Community Perfumes

Я аж ніяк не була любителькою парфумів до знайомства з ароматом Citrus Breeze & Dark Rum від Fantasy Community Perfumes. Зазвичай всі мої спроби завести собі парфум перекочовують до моєї мами, цінительки парфумів, котра знаходить час, місце та комплект одягу для будь-якого запаху. З парфумами в мене дві проблеми: 1) я можу носити запах пів дня, а потім в мене від нього починає боліти голова, вибачте за прозаїчність, 2) запах може подобатись відокремлено від мене, тобто ніяк не асоціюватись з власною індивідуальністю. Але не цього разу! Тепер я хочу ще аромати від Fantasy Community Perfumes, тому що варто мені було познайомитись з цим флаконом, як в мені прокинулась парфумерна любителька. Що ж це за магічний запах?

Верхні ноти: пепсі і лайм

Середні ноти: кориця і яблуко

Базові ноти: кедр, білий перець і кардамон, ром

Було важко обрати один запах з нової лінійки Fantasy Community, але мені дуже хотілось пахнути пепсі, також, я не уявляла собі як в парфумах буде реалізований запах рому.

І я можу сказати, що вони дійсно пахнуть пепсі! Це так цікаво, мені дуже подобаються перші ноти, вони підіймають настрій, середні ноти кориці та яблука проходять для мене малопоміченими, а далі починається магія, коли парфум розкривається на повну. Ні, це на запах рому з відкритої пляшки, це п’янкий, спокусливий та глибокий аромат красуні, котра носить елегантне взуття та сукні з високим розрізом. Сьогодні вона буде зачаровувати вас своєю підкресленою жіночністю, а завтра одягне джинси з топом та буде мати не менш привабливий вигляд. Він звабливий, не має віку або часу доби, аромат глибокий та насичений, але не настільки, щоб його можна було назвати суто вечірнім.

Citrus Breeze & Dark Rum це складний, небанальний запах. Він не заповнює всю кімнату, а відчувається лише зблизька, аромат тримається зранку до вечора.

Я не знайшла для себе мінусів в цьому ароматі, хіба що він настільки крутий, що його вже хочуть в мене відібрати :)