Авокадо - Авокадо! | NACOMI
Ефективний крем навколо очей 🌿
Всім привіт! 💕
Ви ще не знайомі з цим диво-кремом, можливо час познайомитись? 😉
Поживний і ефективний та дужжжже схожий на один із кремів в 3 рази дорожче? 🤩
Як працює, які проблемки вирішує, читайте далі 🌿
🥑
🥑Пакування: одразу скажу - меня дуже подобається дизайн цієї серії, такий гарний колір спілого авокадо, ну краса! Керм запаковано в картонну коробочку, де вказана вся інформаація від виробника, сама баночка матова, яскрава, скляна, а між кремом та кришечкою є захисна перегородка.
🥑Консистенція: Це крем бальзамного типу, він глянцевий, кажется твердим, але коли торкаєшся його пальчиком, він немов тане. За рахунок текстури нереально економний, на фото-колажі показала текстуру.
🥑Запах: пахне свіжим авокадо + чимось легким косметичним, аромат ніжний та приємний.
🌿Активні компоненти:
Склад багатий на натуральні компоненти та сполуки краси - ідеальний для поживного крему навколо очей.
🫧
Aqua, Persea Gratissima Oil, Propanediol, Coco-Caprylate/Caprate, Polyglyceryl-3 Distearate, Panthenol, Glycerin, Betaine, Cetearyl Alcohol, Trehalose, Phytosterols, Sorbitol, Ceramide NP, Ceramide AP, Ceramide EOP, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Olea Europaea Fruit Oil, Cholesterol, Phytosphingosine, Inulin, Cellulose, Fructose, Glucose, Maltodextrin, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Tocopheryl Acetate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Polyglyceryl-10 Stearate, Polyglyceryl-6 Behenate, Ascorbyl Palmitate, Xanthan Gum, Cellulose Gum, Biosaccharide Gum-1, Parfum, Sorbitan Oleate, Citric Acid, Triethyl Citrate, Glyceryl Stearate Citrate, Glyceryl Stearate, Behenic Acid, Benzyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Raspberry Ketone, Sodium Cetearyl Sulfate, Sodium Levulinate, Sodium Benzoate, Sodium Sulfate, Sodium Hydroxide, Potassium Sorbate, Amyl Cinnamal, Cl 19140, Cl 42090.
🥑Ефект:
Крем наноситься легко, в ідеалі вбиваючими рухами безіменним пальчиком, не залишаючи жирного фінішу.
Так, хоч і засіб виглядає насичено, бальзамно, але жирності взагалі немає, тому крем може використовуватись і зранку, і ввечері.
Він ідеально живить ніжну шкіру навколо очей, додаючи пружність та еластичність.
Після користування цим кремом шкіра навколо очей має свіжий відпочивший вид. ✨
Не можу не відмітити комфортність засобу для навіть чутливих очей !
Я авжеж поєдную догляд навколо очей і з патчами, ну ви точно читали допис про патчі але якими б не були патчі, крем завжди відіграє більш важливу роль. 😉
Не так багато засобів які мені прям ну дуже сподобались би, про свої фаворити я якось писала , але цей крем зараз у Топі. ⭐️
І знаєте ще чому, тому що він аналог мого улюбленого крему KIehls Avocado, я не порівнювала склади, я не технолог видумувати як працюють різні комбінації компонентів, але по консистенції, по аромату, а головне по ефекту - для мене ці креми ідентичні! Тільки NACOMI дешевле в рази 3, а зараз ще також важливий аргумент для вибору саме цього крему. ⭐️
Як ви зрозуміли, я задоволена цим продуктом на 100%, тепер придивлюсь до масочки, бо маска Kiehls в мене також була))) 😋
Дякую за увагу! 💕
Коментарі (0)