Kristina S

Йогурт для тіла,що хочеться з'їсти

Крем,батер,лосьйон... найчастіше ми бачимо на засобах ці назви. А от "йогурт" для тіла одразу викликає більшу цікавість і мою в тому числі. Тому цей допис про перший доглядаючий йогурт на моїй поличці.

У In.Tumno є серія засобів для догляду за тілом. Серед трьох йогуртів я обрала №02 з ароматом квітки персика, жувальної гумки та мускусу і вражена цим приємним ароматом.

Пляшечка з прозорого пластику дає можливість відслідковувати залишок.
Дуже зручно,що присутній дозатор. Він набагато пришвидшує процес нанесення.

Поворотний механізм за потреби заблокує доступ і можна з легкістю транспортувати.

Наліпка софт тач дуже приємна на дотик. На тильній стороні Вас очікує звернення :" Ви - варті найкращого,бо кожен день особливий!" Це так приємно читати 🩷

Для зручності розміщений QR код сайту та уся необхідна інформація.
Об'єм 200 мл. Розхід економний,тому вистачить надовго.
Колір йогурту - ніжно-рожевий.
Консистенція дійсно як йогурт - легка, кремова,однорідна.

Одразу після нанесення я відчуваю ягідну жуйку. Через деякий час аромат стає пудровим і ніби ще більш солодким. Він приємний і не нав'язливий. На тілі відчувається близько години.

• Мигдальна олія - багата на вітаміни Е, А, D та жирні кислоти, які забезпечують інтенсивне зволоження, живлення й відновлення. Олія допомагає пом'якшити шкіру, покращити її еластичність, а також має протизапальні та антиоксидантні властивості.
  • Олія авокадо - глибоко живить,відновлює, має антиоксидантну та протизапальну дію.
  • Гліцерин - зволожувач, який сприяє природному захисту шкіри.
  • Д- пантенол - сприяє загоєнню епідермісу.

Йогурт для тіла має багато переваг для догляду за шкірою завдяки своїй легкій текстурі та багатому складу.

Ось основні переваги цього продукту:

1. Швидке зволоження — завдяки легкій текстурі йогурт для тіла швидко всотується, забезпечуючи миттєве зволоження без відчуття липкості.
  2. Легкість у використанні — його легко наносити та розподіляти по шкірі, що робить його зручним для щоденного догляду.
  3. Живлення шкіри — до складу входять вітаміни (Е, В5) та антиоксиданти, які підтримують здоров'я шкіри та покращують її тонус.
  4. Пом’якшення та відновлення — йогурт для тіла містить натуральні масла, які живлять шкіру, роблять її гладенькою та пом’якшують.
  5. Антиоксидантна дія — йогурт містить антиоксиданти, які захищають шкіру від шкідливих факторів навколишнього середовища та передчасного старіння.
  6. Приємний аромат - солодка композиція квітки персика,мускусу та жуйки дуже вдале поєднання.
  7. Без спирту, штучних барвників, парабенів і силіконів.

Бувають моменти коли хочеться зволожити шкіру і щоб засіб не був жирним,бо немає часу чекати. Йогурт для тіла In.Tumno саме такий. Його легка текстура швидко всотується не залишаючи взагалі масної плівки і відчуття,що Ви чимось користувались. Лише приємний аромат нагадує про це. Шкіра одразу стає зволоженою і оксамитовою на дотик.
Я часто використовую його для рук вдень,а ввечері на усе тіло.

Йогурт для тіла - ідеальний засіб для підтримки зволоженості шкіри.
Рада,що знайомство з In.Tumno пройшло вдало і тепер вже знаю,який йогурт оберу наступним 😉

Раніше вже розповіла про свій перший міст для інтимної гігієни https://club.makeup.com.ua/post/53615/