Soika Step 1
Ідеальний шампунь на кожен день
Недавно щакінчив мій звичайний шампунь, і вирішила пошукати щось нове. Бо я часто люблю змінювати шампуні.
Цього разу вибір впав на Soika.
Моє волосся дуже вибагливе. Я практично завжди після першого миття голови розумію, підходить мені шампунь , чи ні.
Тому мені не так вже й легко знайти справді якісний, ще й бюджетний.
Шампунь Soika мене дуже приємно здивував.
В нього дуже класний запах...для мене квітково-цитрусовий.
В складі дуже багато вітамінів і активних інгредієнтів, які не тільки очишають шкіру голови, а й доглядають за волоссям. Тут ж гідролати гамамклісу, арніки, ретинол, пантотенова кислота, тіамін, ніацинамід, біотин, екстракт ламінарії, спіруліни, лимонна кислота і ще багато всього корисного.
Шампунь ідеально очищає волосся, зберігає оптимальний рівень pH, зменшує ламкість волосся.
Ідеально підходить на кожен день.
За час користування цим шампунем, я помітила, що моє волосся стало більш мʼякшим і зволоженим. А ще менше почало випадати. Це мені зразу помітно, бо в мене завжди восени сильно випадає волосся, особливо під час миття. Зараз значно зменшилась кількість випаденого волосся, яке я збираю по ванній.
І при коренях зʼявився обʼєм, якого мені не вистачало.
На жирність шампунь не впливає, я мию голову так, як зазвичай.
Отже, шампунь Soika для мене виявився оптимальним шампунем. Це той випадок, коли за бюджетну ціну отримаєш справді якісний продукт.
Хто шукає хороший базовий шампунь на кожен день- рекомендую звернути увагу на цей🌸
Коментарі (0)