alena.rosee

Зволоження на максимум | VICHY

Всім привіт! 💕

Мені дуже подобається гель бустер із серії Мінерал 89, тому коли в подарунок прийшлов крем від Мейкап (за що вам дякую дякую 💐) з цієі серії , я була рада, тим паче я з ним вже знайома 🤩 чии подобається - читайте далі 🌿

💦Пакування: скляна баночка у стилі бренду , є захисна наліпка та картонна коробочка;

💦Консистенція: легкий не щільний крем , текстура глянцева;

💦Запах: приємний, косметично - акватичний , як у цієі серії;

🌿Активні компоненти:

містить вітаміни Е, В3, сквалан, гіалуронову кислоту - для супер зволоження та регенерації шкіри , базується на гель бустері Мінерал 89.

✨Ефект:

крем дійсно легкий , швиденько вбирається в шкіру та не залишає жодної липкості чи відчуття перевантаженої шкіри.

🫧Текстура дійсно лайтова, тому фініш на шкірі - м'яка зволожена шкіра.

✨Для мене цей крем як крута база, він ідеальний і як рад макіяж , і просто як догляд , шкіра майже моментпльно наповнюється вологою та стає пружною та еластичною.

💦При тривалому використанні ефект накопичується, тому крем витрачається досить повільно )

✨Він дружить з сироватками інших брендів, а з рідним бустером дає реально суперовий ефект. Навіть після вмивання шкіра не пересушена , можливо тому ту надпис по 72 години , бо не знаю що б хтось скільки часу просто без видимих причин не вмивався )))

Користуюсь із задоволенням , дякую Мейкап 🌿