Що кла де Makeup у якості подарунка до замовлення?🎁
Makeup до мого замовлення поклав пробник зволожуючого крему від українського бренду Relance.Я люблю доречі пробники,бо такий формат продуктів дозволяє пробувати зазделегідь продукт і зрозуміти чи треба він тобі в повнорозмірному форматі.Цього конкретно пробника вистачить точно на 2-3 використання.
З цим брендом я не знайома,але їх достатньо стильні баночки я бачила на сайті.
Виробник завіряє,що крем містить у складі гіалуронову кислоту та олію макадамії.Гіалуронова кислота зазвичай відповідає за глибоке зволоження шкіри,а олія макадамії має усувати почервоніння, лущення і подразнення шкіри, уповільнювати процес старіння і підтримувати пружність і еластичність шкірного покриву. Що ж ,крем дуже легкий за текстурою,має якийсь аромат квітів(не дуже прям яскравий) та неймовірно швидко вбираеться.Особисто мені замало зволоження,хоча я і не фанат прям жирних кремів для обличчя,але тут така текстура уж дуже вона невагома і таке відчуття,що ніякий крем ти і не наносив.Але можливо для жирної шкіри чи на літній період це непоганий варіант.Шкіра моя на цей крем відреагувала добре,це вже дуже круто,бо моя шкіра дуже чутлива і сприймає далеко не всі засоби догляду.Ніяких неприємних відчуттів після нанесення цього крему я теж не помітила.
В цілому,крем на перший погляд непоганий,але зробити повний висновок про даний продукт складно після декількох використань.
Коментарі (0)