Фісташка

Мій улюблений бюджетний олівець для брів для натурального макіяжу

Пакування олівця більш-менш стандартне. З одного боку — олівець, з іншого — щіточка. Дуже зручно, що щіточка накрита прозорим ковпачком, бо так я легко можу відрізнити, з якого боку олівець, а з якого — пензлик. Продукту всередині олівця дуже багато. Я користуюсь ним 3-4 рази на тиждень, і за 2 місяці він досі не закінчився. І, судячи з того, що я бачу, не закінчиться ще за місяць, так точно.

Використання олівця досить м’яке і не травмує шкіру. Фарба добре переноситься з олівця на шкіру. Там, де я сильно багато нанесла засобу, можна легко прочесати щіточкою, яка знаходиться з іншого боку пензлика, і розташувати його. Я бачила в деяких відшуках що олівець не дає того насиченого кольору який зотілось би, але для мене це плюс. Я навпаки задоволена тим що він малює легенько і я можу зробити натуральні брівки, просто темніші і з замальованими пропусками.

Я завжди закріплюю результат якимось гелем після олівця. Тому стовідсотково про стійкість саме олівця говорити не можу. Але в комбінації з різними гелями — від дешевих до досить дорогих — він веде себе дуже добре. Він не розтікається, не спливає під гелем, а також тримається до самого вечора.

Для мене це зараз один з найкращих олівців, що в мене були. І завдяки кольору, який досить гарно мені підходить і виглядає натурально, а також текстурі і кількості продукту в ньому.