Ya Yana

Базовий тонер, який вартий кожної копійки

Базовий тонер, який вартий кожної копійки

Якщо чесно, я давно вивела тонери з свого догляду, адже не бачила в них особливого сенсу. Моя шкіра схильна до сухості, але чомусь великої різниці з тонером і без я не бачила.

Та ця синя пляшечка наробила шуму в моєму інфопросторі, і я вирішила — пора!

З брендом я вже була знайома, тому довірилась новому засобу легко. І не пожалкувала.

Основна дія цього тонера, як на мене — не зволоження, а розгладження та пом’якшення. Воно відчувається одразу ж. І не лише на обличчі, долоні, якими я наношу та розподіляю засіб — також стають гладенькі та м’якенькі.

З приємного — ніякої липкості. Шкіра приємно гладенька та дещо матова. З кремами та сонцезахистами есенція також добре подружилась. Нічого не скочувалось протягом дня і не переставало діяти.

Дуже сподобалось, що ефект відчутний одразу, і не є швидкоплинним. Ввечері, при вмиванні, я помітила, що шкіра все така ж ніжна і приємна на дотик.

Консистенція рідка та прозора, як у більшості тонерів. Наноситься дуже легко, використовується максимально економно. Придбала пляшечку на 30 мл місяць тому, користуюсь кожен день і вона не думає закінчуватися. А в поїздках дуже виручає.

Аромат легкий та не нав’язливий. Мені пахне просто свіжістю.

• Корінь астрагалу мембранного – має заспокійливу та протизапальну дію, сприяє зменшенню подразнень і почервонінь, зміцнює захисний бар'єр шкіри та покращує її загальний тонус.
  • Гліцерин – притягує і утримує вологу в шкірі, зберігаючи її м'якою і зволоженою. Допомагає покращити еластичність шкіри, надаючи їй здорового вигляду.
  • Бетаїн – допомагає захистити шкіру від втрати вологи та підтримувати оптимальний рівень гідратації. Він також зменшує подразнення і робить шкіру більш гладенькою.

Почервонінь та закорковування пор продукт не спровокував у моєї проблемної шкіри. Тому, гадаю, що цей тонер точно варто повторити.

04 листопада, 2024
Ya Yana
04 листопада, 2024