TIRTIR Молочний тонік для обличчя
Чергова знахідка серед корейської доглядової косметики
Молочний тонік TIRTIR - це мультифункціональний засіб з багатим складом, який притаманний корейській доглядовій косметиці.
Я гадала, що бачила вже багато в цьому сегменті кометики, але ні, ще є чому дивуватися.
Тонік TIRTIR я комбіную зі зволожувальним кремом CeraVe або сироватками чи есенціями.
Тонік ідеально зволожує без зайвої липкості чи плівки. Можливо, без нього можна обійтися, але, якщо ви полюбляєте лише легкі текстури в догляді, то цей молочний тонік стане ідеальною базою для нанесення сироваток чи легких кремових есенцій.
Далі, детальніше розглянемо засіб та ефект від використання ✨
Я маю мініатюру тоніку, об'єм 20 мл. Флакон зручний, був додатковий захист у вигляді слюди на отворі.
Сам отвір маленький, можна легко регулювати кількість крапель тоніку, яка потрібна.
Консистенція - рідка, не можу сказати, що просто вода, скоріше, розбавлене молоко. Тонік зручно наносити на обличчя за допомогою ватних пафів чи диску, це саме той ідеальний варіант, щоб протерти шкіру після вмивання. Звісно, робити це без фанатизму, делікатно.
Аромат - чітко виражений, схожий на спиртову настоянку трав, на мою суб'єктивну думку. Він трохи вивітрюється і на початку використання здається дуже різким і дивним. Можливо, це Butylene Glycol дає цей аромат, він знаходиться на 3-ій позиції складу, є органічним спиртом та цілком безпечним і популярним складником косметичних засобів.
Окрім нього, далі в складі є ніацинамід, екстракт рисових зерен, гіалуронова кислота, пантенол, велика кількість рослинних екстрактів, цераміди та пептиди.
Моя шкіра - нормальна, тонка, є пігментація, мені 39 років, є схильність до зневодненого стану, особливо, в холодну погоду.
Молочний тонік TIRTIR - це оптимальний баланс очищення, свіжості та зволоження . Я наношу тонік зранку або увечері, в залежності від потреб шкіри та подальшого догляду.
Тоніку вистачає буквально 2-3 краплі, щоб підготувати шкіру для нанесення сироватки чи есенції. Наношу одразу ж після вмивання на вологу шкіру.
Спочатку присутній виражений glow-ефект, через пару хвилин тонік поглинається, без липкості чи стягнутості. Згодом, шкіра має рівномірний тон, здорове сяйво та комфортне відчуття зволоження. Тому, я щиро раджу спробувати молочний тонік TIRTIR власницям усіх типів шкіри, через його збалансований склад, ефективність та комфортність.
Коментарі (0)