HAIR ROUTINE
Засоби, що обрала без відгуків не задумуючись, зі мною таке вперше 👀
Зазвичай я не обираю засоби нашвидкоруч, але не цього разу. Я просто вирішила придбати те, що сподобалось на вітрині. А тепер розповім чи варто так робити і чи задоволена я своїм вибором, враження в самому кінці
FAMIREL. Шампунь для жирної шкіри голови з кофеїном
Я досі не можу зрозуміти, який тип шкіри голови у мене, але обираючи для жирного-засоби мені підходять найкраще, а також особливо коли в складі є зволожуючі компоненти.
Прочитавши склад і купу літерок на етикетці, я вирішила спробувати.
Так, я обираю хоч і спонтанно та все ж читаю, що беру
Отже:
- Шампунь делікатно очищує і зменшує вироблення шкірного сала завдяки саліциловій кислоті та олії перцевої м'яти
- Кофеїн стимулює кровообіг, тобто волосся має не так випадати та непогано рости
- Кератин і протеїни сої відновлюють волосся та працюють над еластичністю
- Олія жолоба і аргани зволожують і живлять
- Сквалан утримує воду у структурі волосини
- Також свій позитивний вплив дають і мінерали мертвого моря
PANTENE. 3 minute miracle intensive repair
Під час миття волосся шампуні відкривають поверхневу структуру волосся – кутикулу. Тому після миття важливо правильно доглядати за волоссям, щоби знову її закрити
Для цього я придбала кондиціонер
Окрім зміцнення волосяних волокон, він забезпечує їхнє живлення, зволоження і пом’якшення, без чого неможливе красиве, блискуче та здорове волосся. Також засіб захищає волосся від механічних пошкоджень і пересушування, розгладжує його поверхню та сприяє пом’якшенню, полегшуючи розчісування та укладання.
До складу бальзаму-ополіскувача входить гістидин, який проникає глибоко в структуру волосся і робить його здоровим не лише зовні, а й зсередини
Олеїнова кислота, лимонна кислота, спирти, пантенол і силікон
ПРО ГОЛОВНЕ
Отже, шампунь родом з Ізраїлю має дуже приємний аромат, мені щось цитрусове і не важке. Також зручно, що є дозатор і одного натиску вистачає на одне миття. Консистенція рідка але непогано піниться, колір молочний
Кондиціонер має типовий аромат для бренду, він косметичний, жирна консистенція і розподіляється доволі легко, не танучи у волоссі
Ефект від двох засобів мені сподобався, шампунь гарно промиває волосчя, залишаючи свіжість на декілька днів. Волосся справді менше випадає та на вигляд блискуче і доглянуте. Також не провокує свербіж і лупу.
Кондиціонер робить волосся мʼяким, невагомим, вкладає волосинку до волосинки. Працює на візуал але на дотик волосся мені дуже подобається
Тому я можу радити спробувати і вам, якщо подібні характеристики вам підходять і ви маєте схожий тип волосся
Моє волосся на кінчиках сухе, пористе, а от шкіра голови швидко брудниться
Тихого вечора 🩶
Коментарі (0)