alena.rosee

Чудовий шампунь | Joko Blend

Чудовий шампунь | Joko Blend

Після цього набору для щоденного користування https://club.makeup.com.ua/post/44205/ , який мені дуже сподобався, я вирішила спробувати інший шампунь: для фарбованого волосся , і хоч деякий час волосся не фарбую нічим (крім тонуючих масок), то я прям дуже задоволена цим шампунем , а давала його тестити мамі з свіжо-фарбованим волоссям , вона також оцінила 💕

Чим сподобався - читайте далі 🫧

💜Пакування: стандартна пластикова туба, зв зручним ковпачком , який відкривається одним натиском. Дозується засіб легко.

💜Консистенція: прозора середньої густоти

💜Запах: косметичний з нотками крохмалю

🌿Активні компоненти:

🫧кератин для відновлення структури волосся

🫧протеїни шовку додають еластичності і сяйва

🫧формула не містить сульфатів

💜 Ефект:

Шампунь гарно піниться , я зазвичай промиваю волосся два рази, але пінка змиваєтся добре з волосся .

Я його використовую з бальзамом із набору (дивись вище), бо в наборі шампунь закінчився швидше , а бальзам ще залишився)

Після використання шампуню волосся має чистий свіжий вигляд , прикореневий обєм , не електризуєтся.

Сам тон волосся мені подобається , наче трошки яскравіший за звичайний ✨

🌿В мене волосся жирніє з ним так як завжди, тобто не довше і не швидше , на фарбованому волосся (у мами) колір не вимивався з цим шампунем (дала їй тестити), навпаки волосся мало довше яскравий колір , навіть після пару тижнів після фарбування .

✨Що важливо : шкірі голови цей шампунь комфортний , немає свербіжу чи сухості.

Загалом я задоволена цим продуктом , трошки пізніше спробую ще інші види шампунів бренду 🫧

Шампунь для фарбованого волосся

Бальзам для всіх типів волосся

Флюід

все бренду Joko Blend 🤩