Незвична маска для обличчя
Вона змусить вас заплакати
Цією маскою я користуюся більше двох місяців.
Для мене це найкраща маска на літо, спеку. Але вона точно підійде не всім.
Вона досить агресивна через рожеву сіль. Якщо є якісь ранки на обличчі...то її краще не наносити. Я ж не змогла її нанести на область під носом, бо зразу починаю чхати. Кожен раз, наносячи маску в мене течуть сльози...така реакція виникає.
Аиробник заявляє, що вона підійде всім типам шкіри. Але, маючи суху шкіру чи чутливу..я точно не ризикувала б її наносити.
В мене шкіра жирна і зовсім не чутлива, тому мені вона підійшла.
Я її наношу на ~10 хв. Перші хвилини дуже важко витримати, вона пече, проколює і течуть сльози. Дальше стає легше.
Використовую раз в тиждень. Цього мені цілком достатньо. Коли змиваєш маску, то вона додатково скрабує обличчя.
Тааак, після неї шкіра ідеальна. Вона дуже класно полірує, шліфує, витягає все не потрібне. Вона цілком мені замінила пілінг з гліколевої кислоти, ще й значно бюджетніша. Шкіра після неї гладка, але не через те, що вона зволожує, а через ефект шліфування. Вона не зволожує шкіру, взагалі. Після неї обовʼязково треба заоложуючий засіб. В моєму випадку це тонер і гель-сироватка.
Але, підсумовуючи всі фактори, все рівно, я б купила її повторно. Бо бачу класно очищену шкіру і мені дуже подобається цей результат.
Коментарі (0)