Убтан для м'якого очищення обличчя Hillary Asai Ubtan
Hillary Asai Ubtan
Це моє перше знайомство з убтаном. Я трішки боялася вводити його у свою рутину, адже раніше не використовувала схожих засобів. Але після декількох використань в мене було шалене бажання ще раз, і ще раз його використовувати. Ефект мені справді дуже сподобався.❤️ Я не очікувала, що він мені так підійде і буде так прекрасно очищувати шкіру. Я точно з цим продуктом надовго))
Тож тепер по порядку.
Убтан Hillary Asai Ubtan – це натуральний засіб для догляду за шкірою обличчя, який поєднує в собі глибоке очищення, відлущування та живлення. Він створений на основі традиційних рецептів і містить у своєму складі лише натуральні компоненти, такі як різні види глини, трави та борошно.
Упаковка, колір, запах і текстура
Убтан Hillary Asai Ubtan має форму порошку, який перед використанням розводиться водою до консистенції пасти. Цей засіб має делікатну текстуру, яка м'яко відлущує ороговілі клітини шкіри, не травмуючи її.
Колір: порошок має натуральний бежево-жовтуватий колір, який змінюється на темно болотяний після контакту з водою.
Аромат: Розведений порошок має природній аромат трав, глини та борошна. Запах не надто насичений, під час нанесення .
Текстура: Розведений порошок має частинки різного розміру. Можна зробити пасту густішу, чи ріденьку за власним бажанням. Мені подобається робити досить рідкої консистенції пасту, так її легко ніжно і рівномірно розподілити по шкірі.
Враження: убтан дуже ніжно та бережно очищує шкіру. Моя шкіра прийняла цей продукт відмінно. Після використання відразу помітно ефект, шкіра стає матовою, пори звужені і глибоко очищені, тон вирівняється. Висипи в мене бувають досить рідко, але за період використання помітила, що прищики сходять легше і сліди світлішають швидше після використання убтану.
Переваги
* Глибоке очищення: Убтан ефективно видаляє забруднення, надлишки себуму та інші домішки з пор, забезпечуючи шкірі дихання.
* Відлущування: Дрібні частинки в складі убтану м'яко відлущують ороговілі клітини, надаючи шкірі гладкість і сяйво.
* Зволоження: Натуральні екстракти в складі убтану живлять і зволожують шкіру, запобігаючи її пересиханню.
* Заспокоєння: Убтан має протизапальні властивості, знімає подразнення та почервоніння, заспокоюючи шкіру.
* Вирівнювання тону: Регулярне використання убтану допомагає вирівняти тон шкіри, освітлити пігментні плями та зробити шкіру більш свіжою.
* Звуження пор: Убтан ефективно звужує пори, надаючи шкірі більш гладкий і рівний вигляд.
* Натуральний склад: Убтан не містить шкідливих хімічних речовин, таких як парабени, сульфати та силікони.
* Підходить для всіх типів шкіри: Убтан м'яко впливає на шкіру і підходить для всіх типів, включаючи чутливу.
Як використовувати?
Як використовувати
- Розведіть невелику кількість убтану теплою водою до консистенції пасти.
- Нанесіть пасту на вологу шкіру обличчя, уникаючи області навколо очей.
- Акуратно помасажуйте шкіру круговими рухами протягом 1-2 хвилин.
- Змийте убтан теплою водою.
- Нанесіть зволожуючий крем.
Порада: Для кращого очищення убтану раджу змивати його за допомогою спеціальних серветок, або мочалок. Тоді очищення ще приємніше і ефективніше.
Рекомендації:
* Використовуйте убтан 1-2 рази на тиждень.
* При чутливій шкірі зменште частоту застосування або розведіть убтан більшою кількістю води (я роблю ріденьку пасту).
* Після використання убтану обов'язково нанесіть тонер та крем.
Аналіз складу
Давайте розберемо інгредієнти убтану та зрозуміємо їхні потенційні переваги:
Натуральні засоби для очищення та відлущування
- Chickpea Powder: ніжний ексфоліант, який видаляє відмерлі клітини шкіри, роблячи шкіру м’якою та гладкою.
- Pink Clay: рожева глина відома своїми ніжними очисними властивостями, вона допомагає поглинати надлишок жиру та забруднень.
- Green Clay: зелена глина багата мінералами, вона допомагає детоксикувати та очищати шкіру.
- Red Clay: ця глина чудово підходить для чутливої шкіри, оскільки допомагає заспокоїти запалення.
- Acacia concinna fruit powder: натуральний засіб для очищення, який допомагає видалити забруднення.
- Emblica officinalis fruit powder: потужний антиоксидант, який допомагає захистити шкіру від пошкоджень, спричинених вільними радикалами.
Поживні та заспокійливі інгредієнти
- Acai Berry Powder: насичений антиоксидантами, він допомагає захистити шкіру від пошкоджень і передчасного старіння.
- Ascophyllum nodosum Powder: різновид морських водоростей, багатих мінералами та вітамінами, які допомагають живити та зволожувати шкіру.
- Inulin: пребіотик, який сприяє росту корисних бактерій на шкірі, сприяючи здоровішому мікробіому.
- Glycyrrhiza glabra root powder (корінь солодки): відомий своїми заспокійливими та протизапальними властивостями, він може допомогти заспокоїти роздратовану шкіру.
- Spirulina Powder: суперпродукт, багатий антиоксидантами та поживними речовинами, він може допомогти покращити здоров’я шкіри.
- Camu-Camu Powder: потужне джерело вітаміну С, допомагає освітлити шкіру та прискорити вироблення колагену.
Додаткові інгредієнти для здоров'я шкіри
- Allantoin: заспокійливий інгредієнт, який допомагає зменшити запалення та подразнення.
- Glycine: амінокислота, яка допомагає зволожити шкіру та покращити її текстуру.
- Trehalose: природний зволожувач, який допомагає насичувати шкіру вологою.
- Alpha-Glucan Oligosaccharide: пребіотик, який допомагає збалансувати мікробіом шкіри.
- Gluconodelta-lactone: ніжний ексфоліант, який допомагає видалити мертві клітини шкіри.
Загалом, цей убтан виглядає як комплексна формула, яка пропонує різноманітні переваги для шкіри. Він поєднує природні очищаючі, відлущувальні та живильні властивості, які допомагають покращити загальний стан та зовнішній вигляд шкіри.
Убтан Hillary Asai Ubtan – це прекрасний природний засіб для комплексного догляду за шкірою обличчя. Він допоможе вам зробити шкіру чистою, свіжою, сяючою і здоровою.
Примітка. Незважаючи на те, що ці інгредієнти загалом безпечні для більшості людей, перед використанням нового продукту завжди доцільно провести патч-тест, особливо якщо у вас чутлива шкіра.
Моя ензимна пудра тихенько плаче на поличці, бо для додаткового очищення руки тягнуться лише до убтану.
Рекомендую!!!
Коментарі (0)