Sofiia_Ts

Крем-спрей для волосся 17 в 1 Joko Blend

Я завжди не могла знайти щось середнє між спреєм та кремом, бо в разі першого, мені подобається формат, а розгладження завжди було мало, а у другому випадку я не люблю оце наносити на руки і рівномірно розподіляти, бо не завжди це получається.

І отут я бачу, що в Joko Blend крем-спрей! Я думала точно розпилювач буде плюватись, раз це крем, але ні, він справді розпилює якісно, і це таку густу консистенцію! Це просто ідеальний формат для мене, який ще й надає якісний ефект гладенького волосся 🤍

Я замовила такий спрей у наборі разом з пілінгом, і в подаруночок йшов такий милий котоновий мішечок, який можна використати в різних цілях, для різних дрібничок чи навіть в дорогу. Це був би ідеальним подарунком 🤍

Сам спрей має красивий та лаконічний дизайн, і доволі великий об'єм 200 мл, враховуючи його консистенцію, і ще міцний та якісний розпилювач.

Текстура як у водянистого кондиціонера чи бальзаму для волосся, але загалом волосся не обтяжує, гарно насичує.

Аромат свіжий та квітковий, нагадує якісь весняні парфуми, дуже приємний та легкий.

Я наношу його на вологе волосся і розчісую, мені так подобається найбільше, бо він так швидше розподіляється, і мені здається він трошки тане і обволікає кожну волосину.

На моєму тонкому волоссі показав крутий результат розгладження та легкого розчісування, надає антистатичний ефект (зараз з куртками це просто спасіння) і робить волосся блискучим.

Aqua (Water), Myristyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, Cetrimonium Chloride, PEG-12 Dimethicone, Glycerin, Propylene Glycol, Sodium PCA, Silk Amino Acids, Hydrolyzed Keratin, Pentylene Glycol, Phospholipids, Sphingolipids, Lactic Acid, Amodimethicone, Trideceth-12, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Polyquaternium-10, Parfum (Fragrance), BHT, Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene.

Спрей мега-функціональний, він закриває багато потреб пошкодженого волосся, він і зволожує, і кондиціонує, і захищає від зовнішніх пошкоджень і допомагає зберегти блиск.

Тут є силікони, але тут вони мають невелику концетрацію, вони розбавлені у великій кількості води, тому обтяження не дають, а саме полегшують розчісування, надають волоссю блиску та захищають від зовнішніх факторів.

Синтетичні зволожувачі та ліпіди утримують вологу і запобігають сухості.

Амінокислоти шовку та гідролізований кератин сприяють зміцненню волосся, відновлюючи його пошкоджені ділянки.

Joko Blend розробили ідеальну збалансовану формулу спрею для волосся у вигляді легкого крему, який виконує 17 функцій і закриває майже усі потреби: зволоження, живлення, легке розчісування, захист від зовнішніх факторів, підвищення еластичності та зміцнення волосин, антистатичний ефект, блиск, м'якість та шовковистість.

Його зручний формат та функціональність заставляє мою руку тягнутись тільки до нього, тому це мій мастхев 🤍