PILIRINA 💛💙

Новинка від Farmona: якісний крем не за всі гроші світу

Можу з упевненістю сказати, що мені подобаються доглядові засоби від відомого польського бренду Farmona, якими періодично користуюся. По-перше, у них доступна вартість, на них часто проходять акції. По-друге, подобається ефект після використання і те, як моя шкіра виглядає, бо склади дійсно працюючі.

Farmona - всесвітньо відома компанія, заснована у 1997 році у Кракові. Спочатку вона займалася виробництвом засобів для спа-салонів, але пізніше бренд вирішив розширити свою діяльність і випускати продукцію для домашнього використання. Фішка торгової марки у безпечному складі, де знаходяться рослинні компоненти та доступні ціни. На даний момент компанія має широчезний асортимент доглядові косметики і користується неабияким попитом у світі.

Але повернемося до героя допису. Інколи мені проблематично підібрати крем для обличчя, бо багато з них часто залишають неприємне відчуття та жирний блиск, але цей бюджетний красунчик, який не так давно став популярною новинкою соцмереж мені дуже сподобався. Хочу з вами поділитися цією солодкою новинкою. Тож, знайомтеся - нормалізуючий та відбілюючий крем для обличчя TUTTI FRUTTI Let's Face It!

Крем має додаткове картонне пакування, де вказана вся необхідна інформація для покупця та відповідне маркування ЄС. Об'єм пластикової туби для такої бюджетної ціни аж цілих 50ml. Розумію, що на перший погляд це може не здивувати, але враховуючи його дієвість і активи у складовій, вважаю його супербюджетною знахідкою.

100% веганський склад налічує аж 94% інгредієнтів натурального походження.

Давайте розглянемо більш детально потужний комплекс активів:

✔️Бетаїн - природний зволожувач, який допомагає утримувати вологу в шкірі, роблячи її м'якою та гладенькою.

✔️Вітамін А всім відомий своїми антивіковими властивостями, сприяє оновленню клітин та покращує текстуру шкіри.

✔️Олія ши (карите) глибоко живить та захищає шкіру, надаючи їй еластичності та здорового вигляду.

✔️Ніацинамід у концентрації 3% зменшує почервоніння та запалення, вирівнює тон шкіри і зміцнює її бар'єр.

✔️ Екстракт солодкого мигдалю дарує м'якість і еластичність.

✔️ Вишневий екстракт додає антиоксидантний захисту та аромату.

✔️ Крохмаль надає шкірі матовий фініш.

Крем дійсно візуально зменшує видимість моїх пор, робить шкіру зволоженою та сяючою. Комфортний, не лишає плівки та жирного блиску, шкіру не стягує, добре прибирає будь-які лущення на обличчі та живить шкіру. На нього гарно лягають тональні засоби, бо він трішки матує мою комбіновану шкіру. А ще, крім приємної, танучоі текстури, у нього дуже класний мигдально-вишневий аромат по типу Tom Ford Lost Cherry, але, звісно, менш гучний. І, повірте, це зовсім не напрягає, навпаки - підіймає настрій восени.

Рекомендую познайомитися з цією новинкою - Tutti Frutti Let`s Face It усім, кому важлива якість крему не за всі гроші світу. До речі, яскраве пакування було б доречним у якості подарунку близькій людині чи подрузі під ялинку. Бренду Farmona можна довірити своє обличчя!