Мій перший натуральний крем-дезодорант
Mixtura/ "Bright"/ Natural Deodorant
Я завжди користувалася антиперспірантами та дезодорантами із мас-маркету. Після декількох запалень лімфовузлів у пахвах я задумалася і почала звертати увагу на склад засобів. І тільки нещодавно я спробувала повністю безпечний,натуральний дезодорант нашого,українського бренду Mixtura,який вразив.
Натуральні дезодоранти стають все популярнішими завдяки своїм численним перевагам.
Основні переваги Mixtura:
- Відсутність шкідливих хімікатів: не містить алюмінію та його похідних, парабенів,триклозану,синтетичних ароматизаторів, тальку,пропілен гліколю, що можуть викликати подразнення або негативно впливати на здоров'я.
- Дбайливий вплив на шкіру: він м'яко впливає на шкіру, знижуючи ризик алергічних реакцій та подразнень. Натуральні компоненти, як-от кокосова олія,бабасу,ефірні масла, мають заспокійливі властивості.
- Не порушують природне потовиділення: Натуральний дезодорант не блокує потові залози, а лише нейтралізує неприємний запах. Це сприяє природній терморегуляції організму.
- Не забруднює одяг: Завдяки відсутності хімічних добавок, натуральний дезодорант не залишає слідів на одязі.
- Аромат із природних компонентів: Натуральні дезодоранти зазвичай використовують ефірні масла для ароматизації, що забезпечує свіжий, ненав'язливий запах. У Mixtura це олія рожевого дерева та розмарину.
Загальні характеристики
Дезодорант знаходиться у незвичному для мене упакуванні - алюмінієва шайба,що відкручується.
Виглядає дуже стильно і гарно. Мінімалістичний дизайн на чорній баночці,нічого зайвого.
На тильній стороні лише розміщений QR-код,який перенесе Вас на сайт і там можна дізнатися додаткову інформацію про склад та застосування; дата виготовлення та позначка,що потрібно використати протягом 15 місяців.
Об'єм 50 мл. та розхід економний.
Консистенція залежить від температури повітря. При більше ніж +25, вона стає як густа сметана і рекомендовано зберігати засіб у холодильнику. Якщо температура знижується до +22, дезодорант стає як батер - тримає форму,можна навіть перевернути догори і він буде триматися. Але при цьому легко набирається на палець.
На фото показала консистенцію при різній температурі👆
Коли я вперше відкрила дезодорант влітку ,було близько +35 і консистенція звісно була дуже рідкою. Я подумала,що так і має бути,але вчасно менеджер Mixtura підказала мені про зберігання в холодильнику.
Аромат - це насичений квітково-трав'яний вибух з кислими нотами. Він цікавий,незвичний і його хочеться слухати.
Дезодорантом дуже легко користуватися. Але краще після нанесення почекати пару хвилин до всотування.
Для одного застосування мені потрібно дуже мало засобу. Я проводжу декілька разів пальцем,від т еплоти тіла дезодорант трохи тане і з легкістю розподіляється по тілу.
Мені дуже подобається ефект зволоження та живлення. Завдяки чотирьом оліям, ніжна шкіра пахв отримує необхідне живлення.
Дезодорант виконує свою основну функцію - маскує неприємний запах. Аромат відчувається близько 4 годин.
Я не боюся наносити його в перший день після депіляції. Іноді,коли шкіра була пошкоджена, я відчувала легке печіння,яке згодом зникало.
Резюме
🪢Безсодова формула
👗Не лишає плям
🙆♀️Не забиває пори та не порушує роботу потових залоз
🧊100% природні мінерали магнію з Мертвого моря
🌳Має ефірні олії рожевого дерева та розмарину
🌱У складі натуральна целюлоза, отримана з бамбукових волокон
⛔️Не містить шкідливих хімікатів
🧴Приємний натуральний аромат
Коментарі (0)