NanoCode Сироватка для шкіри обличчя Nano Collagene
Професійний догляд, коли зручно саме вам
Сироватка для обличчя NanoCode Nano Collаgene
- це додаткове зволоження та підтримка процесів регенерації шкіри. Я завжди шукаю засоби, які будуть підтримувати ефект, який дає ретинол. Зволоження, здорове сяйво, рівну шкіру цілком можливо отримати з домашнім доглядом та правильними засобами, які підходять саме моєму типу шкіри.
Сироватка від українського бренду NanoCode з колагеном стала вдалим доповненням мого догляду і далі я детальніше розповім про неї та покажу ефект від використанням протягом 2-х тижнів
Флакон представлено в об'ємі 30 мл, стандартному для сироваток. Зручний дозатор з помпою, тільки важко регулювати натиск, щоб отримати пару крапель сироватки. Та якщо наносити сироватку під альгінатну маску чи після пілінгу, то кількість засобу, отримана за один натиск, оптимальна
Склад: вода очищена, колаген морського походження, гіалуронат натрію низькомолекулярний, гліцерин, гі дроксиметилцелюлоза (натуральний загусник, добре працює з кислотами) , nipaguard pdu (консервант)
Склад короткий та зрозумілий
Звісно, сироватки - це завжди активні компоненти і варто наносити додатково крем, для кращого ефекту
Консистенція - рідка, можливо, трішки густіша за воду, дуже легко наноситься на шкіру обличчя. Текстура не липка, шкіра відчутно м'яка при першому контакті з сироваткою.
Аромат - чітко виражений, трав'янистий, швидко вивітрюється
На фото - ефект від сироватки і тоніку NanoCode. Дуже люблю такий glow ефект, комбінація засобів бренду не жирнить шкіру, вона м'яка та зволожена.
Я використовувала сироватку NanoCode Nano Collаgene зранку та під час нанесення альгінатних масок NanoCode.
Останній варіант використання дає помітний ефект ліфтингу та підвищення тургору шкіру.
При щоденному використанні сироватки зранку (протягом 2-х тижнів) шкіра зберігає комфортний рівень зволоженості, немає ознак зневодненості.
Сироватка цілком комфортна в нанесенні, вона не липка, головне, не наносити дуже багато. Також, сироватку можна використовувати для підсилення дії альгінатних масок, або ж глиняних, які можуть підсушувати шкіру.
Коментарі (0)