Vikulyk

Миттєве перевтілення волосся

Це напрочуд якісний і ефективний продукт для догляду за шевелюрою, він навіть з першого використання дарує дуже приємний результат.

Наносити можна на сухе чи на вологе волосся, я обрала перший варіант для фото, щоб був зрозумілий ефект.

На фото я прочесала волосся, перед тим, як сфотографувати "до", і потім прочесала після флюїду для фото "після", все по-чесному.

Враження від використання:

• Розгладжує локони і додає блиску, також добре впливає на кінчики, адже вони виглядають доглянутішими.
  • Засіб рівномірно розприділяється, не склеює, і робить волосся розсипчастим.
  • Воно сяюче і не обтяжене, адже бальзам-флюїд швидко вбирається, не залишаючи жирних слідів.
  • Волосся не втрачає об'єм, хоч ефект після використання незмивного засобу триває ще декілька днів, та на чистоту коренів це ніяк не впливає.
  • Класно живить волосся, воно менше заплутується і легше розчісується.
  • Має дуже гарний аромат, я б навіть назвала шикарний, нагадує парфум Коко Шанель, він хоч і напрочуд приємний, та не гучний, з власним парфумом не конфліктує, і запах можна відчути тільки тоді, коли притуляю пасмо волосся до носа.

🍁 Дозатор тут зручний, він не забруднюється флюїдом і виділяє необхідну його кількість.

🍁 Текстура приємна, класична, як для незмивних засобів, особливо це схоже на олійку.

🍁 Флакон виконаний з пластику, то ж можете не переживати, що він розіб'ється.

Я залишилась задоволена таким чудовим незмивним засобом. Тут ми отримуємо миттєвий і тривалий ефект від використання, бальзам-флюїд просто на очах змінює волосся в значно кращу сторону.