Дотик Зволоження | ANKIE
Ідеальна та легка 💕
Моє перше знайомство з брендом і одразу "Ваууу" емоції , бо що стиль пакування , що сам продукт підійшли моїй шкірі ;) чим сподобалась ця емульсія і що нагадує - читайте далі. 💜
❤️
Рада , що у наших брендів з'явились такі продукти , бо раніше таке бачила і купляла тількм в азійській косметиці )
❤️Пакування: стильне та просте , логотип запам'ятовується , кришечка на кліку, але я б зробила дозатор все ж таки .
❤️Конситстеція: крем-флюїд , форму крапля тримає , але сам продукт легкий , розподіляєтся добре та треба невелика кількість засобу для нанесення на обличчя та шию
❤️Запах: нереально приємний , пахне ніжними травами
🌿Активні компоненти:
💦Сквалан: для зволоження , м'якості шкіри
💦Фосфоліпіди: для відновлення та регенерації шкіри , тримають природню вологу шкіри
💦Гіалуронова кислота: покращення рельєфу та супер зволоження
✨Ефект:
Емульсія гарно і просто розподіляєтся по шкірі залишаючи лише приємне зволоження та сатиновий фініш , тобто не блискучий чи жирний.
Продукт не просто гарно зволожує, а і заспокоює шкіру та відновлює , наприклад після кислот чи скрабів.
Не скатується , дружить з будь-якими тоніками, а так як всього невеликої кількості треба для використання , то продукт мега економічно розходується.
Мені нагадує азіатські емульсії , які значно дорожчі в ціннику а ефект такий самий.
Після емульсії за потреби можна наносити крем , а якщо її вистачає для шкіри , то можна використовувати як повноцінний зволожуючий засіб 🫧
Дякую за увагу 💕
Коментарі (0)