Інтенсивне зволоження з Joko Blend: Aqua Glow
Екстразволожувальна сироватка + Зволожувальний крем + Екстразволожувальна маска
Після першого знайомства з лінійкою Aqua Glow від Joko Blend, де я протестувала засоби для очищення та тонізації, я вирішила продовжити тестування цієї серії, адже перший досвід був досить вдалим. Цього разу на черзі — засоби для інтенсивного зволоження: екстразволожувальна сироватка, крем та маска для обличчя. Усі продукти містять низькомолекулярну гіалуронову кислоту, комплекс керамідів і фосфоліпідів, а також амінокислоти, які обіцяють глибоке зво ложення та відновлення бар’єрних функцій шкіри.
Екстразволожувальна сироватка для обличчя з гіалуроновою кислотою Joko Blend Aqua Glow Extra Moisturizing Face Serum
Ця сироватка стала моїм відкриттям у догляді за шкірою! Завдяки низькомолекулярній гіалуроновій кислоті, продукт дійсно проникає в глибокі шари шкіри, що відчувається одразу після нанесення – шкіра насичується вологою, стає м’якою та набуває природного сяяння. Комплекс керамідів та фосфоліпідів рослинного походження створює ефект захисного ба р’єру, що допомагає шкірі залишатися зволоженою навіть в умовах міського клімату.
Сироватка швидко вбирається і залишає приємний шовковистий фініш, що є ідеальним для підготовки шкіри перед макіяжем. Після місяця використання помітила, що шкіра стала більш пружною, виглядає свіжішою, а тон вирівнявся. Особливо сподобалось, що продукт підходить для всіх типів шкіри, тож можу рекомендувати його і для жирної шкіри, оскільки сироватка не залишає відчуття липкості.
Зволожувальний крем для обличчя з гіалуроновою кислотою Aqua Glow Joko Blend
Цей крем став ідеальним завершальним етапом у моєму ранковому та вечірньому догляді. Його текстура легка, швидко вбирається, і водночас добре зволожує шкіру. Завдяки гіалуроновій кислоті, крем не лише живить, але й допомагає утримувати вологу протягом дня. Це особливо помітно в суху та холодну погоду, коли шкіра стає більш схильною до пересушування.
Що цікаво, крем містить амінокислоти та сквалан, які, як я помітила, допомагають боротися з почервонінням і запобігають появі дрібних висипань. Відчувається, що він захищає шкіру від негативного впливу навколишнього середовища. Вже через декілька тижнів використання шкіра стала більш рівною, на дотик – м’якою, без сухих ділянок. Окремий плюс за можливість використання для всіх типів шкіри.
Екстразволожувальна маска для обличчя з гіалуроновою кислотою Aqua Glow Joko Blend
Використовую її двічі на тиждень, і щоразу після процедури відчуваю глибоке зволоження. Завдяки низькомолекулярній гіалуроновій кислоті та комплексу амінокислот, шкіра буквально «п’є» цю маску, стаючи більш м’якою та ніжною. Крім того, алантоїн у складі чудово заспокоює подразнення, тому засіб ідеально підходить для тих, у кого чутлива шкіра або часті почервоніння.
Маска має приємну прохолодну гелеву текстуру, яка легко наноситься на шкіру.
Одразу після маски шкіра виглядає розгладженою та сяючою, як після професійної процедури в салоні. Після регулярного використання помітила, що дрібні заломи стали менш помітними, а загальний стан шкіри значно покращився – вона виглядає здоровою та доглянутою.