PILIRINA 💛💙

Бананова насолода: твердий шампунь із дивовижним ароматом мілкшейку

Останні роки чомусь найбільше експериментів у мене було саме серед засобів для догляду за волоссям. Не знаю як так сталося, але зараз волосся у тому стані, коли я без жодних побоювань за їх зовнішній вигляд, можу експериментувати з бюджетним доглядом. Цього разу обрала цікаву новинку у твердому форматі - Banana Milk Shampoo від украінського бренду Sovka, повз ароматні засоби у яскравому пакуванні якого просто неможливо пройти.

Твердий шампунь йде у пластиковій баночці, що дуже зручно у використанні не тільки вдома. Його можна брати з собою у подорож, на тренування. І, до речі, такий цікавий формат став би у нагоді як подарунок на найближчі свята.

На шматочку шампуню вибита назва бренду і він виглядає так мило у руці, що мені навіть шкода було його розмилювати. А аромат натурального банану, якого ніби тільки витягли зі шкірки, ледве не звів мене з розуму, коли відкрила пакування. Потім вже почала чітко відчувати в аромокомпозиціі молочні нотки. І тут дійшло — він пахне молочним коктейлем! Чесно кажучи, я навіть переживала трохи, щоб не лишити його на видному місці, бо мій маленький ласун, здається, міг би і відгризти шматочок.

Шампунь класно піниться і очищає шкіру, при цьому не сушить і не стягує іі. Волосся очищає «до скрипу», але моє високопористе та сухе не висушив, хоча маю чутливу шкіру голови, яка на будь-яке недостатнє або надмірне очищення негайно видає негативну реакцію у вигляді сверблячки чи роздратування. Після нього шкірі комфортно.

Із SOVKA миття волосся настільки релаксуюче. Іноді складається враження якоісь спа-салонноі процедури, настільки огортаюча його ароматна, коктейльна пінка. До речі, розмилюється він теж класно. Зазвичай мию волосся два-три рази. Останній раз відчула, що одного буде достатньо, бо тактильно відчула, що шкіра голови чиста.

Думала, буде мінус, як і у всіх засобів цього формату: перед тим, як прибрати назад у баночку, його потрібно будетрохи просушити. Але тут обійшлося без траблів і я була дуже здивована, що воно зовсім не розкисає, як звичне мило, бо має достатньо тверду текстуру. Приємніше ароматного шампуню я ще не зустрічала. Мені сподобалося наше перше знайомство з Shampoo bar Banana Milk від Sovka. Впевнена, буду і далі користуватися. Тим паче, вибір ароматів, як і доглядових засобів, у них величезний.