Ya Yana

А це взагалі ок, що в туші ворсинки?

Бачила обурливі коментарі, і зізнаюся, сама здивувалась ворсу в туші. Думала, що це мої коротульки вже так ламаються чи осипаються. Але цей ворс — компонент складу. Цю інформацію легко перевірити на офіційному сайті бренду.

Він змінює наші натуральні війки, а також створює додатковий обʼєм. І це дійсно працює. Вії помітно густіші, але туш не створює жодного обтяження. Через це вона і стала моїм фаворитом.

Мої вії дуже складно змусити виглядати класно. Але ця туш це робить і дуже помітно. А що найважливіше — завиток тримається увесь день.

Протягом дня туш не перетворюється на крихти, не стає чорними плямками під очима та не втомлює очі.

Щіточка. Тут є питання. Я користуюся нею, але потім додатково проходжуся одноразовою чистою щіточкою. Бо ця, хоч і має зручну форму, але створює грудочки. Можливо, коли туш краще розфарбується, то ця проблема піде. Але поки доводиться витратити трохи більше часу на нанесення.

Як змивається туш? Дуже просто. І міцелярною водою, і гідрофілкою — все йде з перших доторків спонжа, довго терти не доведеться.

Окремої уваги заслуговує дизайн. Це найестетичніша туш, яка в мене була. Мені дуже подобається як вона виглядає. Влаштувала їй цілу фотосесію для цього допису, і дуже насолодилась, поки робила її.

Продукт було протестовано спеціалістами. Він підійде для чутливих очей та тих, хто носить контактні лінзи. Мої очі люблять повередувати але тут почували себе чудово.