А це взагалі ок, що в туші ворс инки?
Так, якщо це Clinique High Impact High-Fi Mascara — то цілком ок.
Бачила обурливі коментарі, і зізнаюся, сама здивувалась ворсу в туші. Думала, що це мої коротульки вже так ламаються чи осипаються. Але цей ворс — компонент складу. Цю інформацію легко перевірити на офіційному сайті бренду.
Він змінює наші натуральні війки, а також створює додатковий обʼєм. І це дійсно працює. Вії помітно густіші, але туш не створює жодного обтяження. Через це вона і стала моїм фаворитом.
Мої вії дуже складно змусити виглядати класно. Але ця туш це робить і дуже помітно. А що найважливіше — завиток тримається увесь день.
Протягом дня туш не перетворюється на крихти, не стає чорними плямками під очима та не втомлює очі.
Щіточка. Тут є питання. Я користуюся нею, але потім додатково проходжуся одноразовою чистою щіточкою. Бо ця, хоч і має зручну форму, але створює грудочки. Можливо, коли туш краще розфарбується, то ця проблема піде. Але поки доводиться витратити трохи більше часу на нанесення.
Як змивається туш? Дуже просто. І міцелярною водою, і гідрофілкою — все йде з перших доторків спонжа, довго терти не доведеться.
Окремої уваги заслуговує дизайн. Це найестетичніша туш, яка в мене була. Мені дуже подобається як вона виглядає. Влаштувала їй цілу фотосесію для цього допису, і дуже насолодилась, поки робила її.
Продукт було протестовано спеціалістами. Він підійде для чутливих очей та тих, хто носить контактні лінзи. Мої очі люблять повередувати але тут почували себе чудово.
Коментарі (0)