Карамельні Яблучка | TINK
Tink - Tink , Святковий набір 🍎
Такі набори у будь-якому віці додають справжньої святкової атмосфери та покращують настрій. 🎄
Цей набір не виняток, тому що у нього не тільки гарне пакування, а і ароматне наповнення. 🍎
Він ідеальний і на презент, і для себе, тому що засоби досить універсальні і дуже приємно пахнуть немов яблучний штрудель — справжня різдвяна випічка✨
🫧
Набір складається з трьох засобів: це гель для душу, легкий лосьйон для тіла та вируюча пудра для ванни.
Всі ці 3 засоби мають ідентичний аромат печеного яблучного штруделя або пирога, аромат дуже приємний та делікатний, точно не буде дратувати навіть вибагливих користувачів цих засобів. 😋
🍎
Гель для душу має гарне пакування, дійсно святкове, флакон закручується на металеву кришечку і дозується гель нормально , не виливається з пляшки )
Засіб насиченого колблок карамельного яблука . 🍎
Пінниця гель прекрасно і змивається з тіла не залишаючи ніяких неприємних відчуттів у вигляді плівки чи ще чогось.
Очищує шкіру делікатно і не пересушує.
Про аромат я написала вище, але повторюсь що цей смачний засіб додає гарні вайби ☺️
😋
Лосьйон для тіла має зручне пакування у стилі всього набору, дозатор який видає порціоно засіб.
Не знаю як ви, а я обожнюю будь-які косметичні засоби з дозаторами, це нереально зручно і гігієнічно.
Продукт для тіла має легку невагому консистенцію та гарно розподіляється на шкірі після душу.
Лосьйон зволожує та доглядає за шкірою, даруючи святковий карамельно-яблучний аромат.
Так як засіб досить легкий і зволоження від нього помірне, він ідеальний якщо треба швиденько вдягатись після душу і не переживати що крем замастить одяг. Я полюбила цей аромат і користуюсь цим лосьйоном і для тіла, і для рук як легким кремом.
🍎
🫧
Вируюча пудра для ванни 🫧
Це засіб для ванни який піниться, фарбує воду і додає аромат, тобто це як подрібнена бомбочка для ванни.
Продукт знаходиться в флаконі ідентичному гелю для душу і нормально дозується перед користуванням.
Виробник рекомендує використовувати 100 г засобу На 1 ванну, у флаконі 200 г, тобто він розрахований на 2 повноцінні ванни.
При додаванні пудри у воду, вода починає трошки бурліти, аромат наповнює ванну кімнату, а вода стає приємного рожевого кольору. Пудра має запах ідентичний до всієї серії і цей засіб я б сказала точно для настрою, для Релаксу, коли хочеться прийняти ароматну ванну і поринути у святковий настрій .
Загалом я задоволена всім набором, пакування шикарне, тому хто шукає гарний подаруночок до свят рекомендую придивитись до цього продукту 🤩
Коментарі (0)