Легкий макіяж для важливої події
Lamel, Maybelline, Bless Beauty, Girlwood 🎀
Вчора закрили баночку зі збором і я проводила розіграш за донат 🎁 Звісно, для мене це було дуже важливо і я не могла вийти в прямий ефір без святкового макіяжу 💄
Моїм головним помічником став BB від Bless Beauty у 21 відтінку. Це дійсно надійний крем, котрий чудово тонує, не блищить, не скочується, не провалюється в пори, ідеально вирівнює і чудово підлаштовується. Для мене він номер 1 наразі.
Для того аби трішки освіжити обличчя я вирішила додати рум'яна від Girlwood. Той самий яскравий рожевий відтінок 💕
Губи я просто злегка підвела гелевим олівцем від Lamel 410. Це ідеальний нюд, котрий пасує кожній. Робить губи візуально більшими і позбавляє блідоти у моєму випадку.
Вії нафарбувала тушшю від Maybelline Lash Sensational у кольрі Бурунді. Дуже натурально виглядає. Вона круто підіймає війки, розподіляє їх і це найкращий варіант для важливих подій, адже стійкість на висоті!
Чому я вирішила написати про збір тут? Тому що клуб мені подарував прекрасних дівчат, котрі на протязі цих 2х тижнів мене підтримували, донатами, лайками, репостами, словами і компліментами, подяками і порадами. І ця підтримка надзвичайно потужна ❤️ Дякую MUC, що об'єднав стільки добрих сердець, дякую мої добрі серця, що ви у мене є! Вдячна кожній безмежно, ви круті!!!!
Коментарі (0)