Annet🦄

Покупки листопада

Покупки листопада

Привітики! Вирішила трошки побалувати себе цього місяця. І помітила, що покупок українських брендів стає у мене дедалі більше. Це мене дуже тішить - ось такий позитивний вплив нашої, мої чарівні, спільноти.

Догляд за шкірою під очима:

Через те, що крем під очі Estee Lauder Advanced Night Repair Eye Supercharged Gel-Creme з яким я знайомилася ось тут https://club.makeup.com.ua/post/47640/ виявився абсолютно ніяким на мені, то пошуку гарного зволожуючого крему для шкіри навколо очей тривали і на цей раз я обрала іспанський бренд Sisbela. Крем дуже приємний за текстурою і сподіваюся на наші вдалі стосунки у подальшому.

Догляд за шкірою обличчя:

Для вмивання я обрала маленьку пляшечку Балансуючого гелю для вмивання обличчя від Mermade. Цей гель я дуже давно хотіла спробувати. Про враження також напишу трошечки пізніше, але вже зараз скажу, що текстура його для мене доволі незвична.

Догляд за сухим фарбованим волоссям

Цього разу замість італійських улюблених засобів для волосся (яких не було у наявності) вирішила спробувати українську маску для фарбованого волосся Color Protect Hair Mask від Joko Blend. Найближчим часом спробую і розповім вам про враження. Тим паче відгуки були дуже позитивні.

Парфум

Нарешті я виловила у продажі соь цей пробник dark idol від Mareve. І якщо чесно, то я очікувала чогось більшого. Твердий парфум з такою ж назвою мені здався менш задушливим - не моє врешті-решт, тому одразу презентувала сестрі, яка дуже любить пʼянкі солодкі аромати на зиму.

Як вам мої покупочки? Що із цього вже пробували або тільки плануєте?