Hey Mr. Gingerbread | TINK
Найсмачніший бальзам сезону 🧡
Коли я тільки - но побачила цей бальзам у продажі, я така одразу сказала : точно його хочу собі !! і навіть думки що у мене достатньо відкритих бальзамів не стали перешкодою , бо хто встоїть перед таким красунчиком ? 🤩
🎄
Я добре знайома з бальзамами Тінк, в мене був Гуава мега смачний на смак і зараз є новорічний з набору Апельсин Кориця 🧡
Тому я знаючи його властивості , без роздумів взяла собі і такий 🎄
💫
✨Пакування: суперове , коробочка - листівка , гарна ілюстрація , дизайн неймовірний , є стрічка , тому бальзам можна повісити як прикрасу на ялинку . Пластикова туба також у святкових ілюстраціях .
✨Консистенція: густий , світло -червоного кольору , на губах прозорий , при холоді стає твердіше.
✨Запах: оххххх ... це аромат пісочного тіста та глазурі , я люблю пекти святковн печиво , і ось бальзам пахне саме так 😋 смакота!
🌿Активні компоненти:
містить масло виноградних кісточок , жожоба, вітамін Е
✨Ефект:
наноситься бальзам з тюбика просто , розподіляється на губах з аплікатора , має сатиновий фініш , тобто блиск є , але це не глянець .
Продукт гарно зволожує шкіру губ, я люблю ці бальзами наносити перед матовими помадами , тоді губи довго ще зволожені та мають гарний вигляд 🤩
На смак також солоденький , але все ж таки краще його не їсти 😋
Суперова новинка вийшла 🎄 А ви бачили таке , пробували ?
Коментарі (0)