Олена Романюк

NanoCode Альгінатна маска "Тонізуюча" з вітаміном С

Альгінатна маска NanoCode "Тонізуюча" з вітаміном С від пігментних плям - ідеальний варіант освіжити, пом'якшити шкіру і додатково зволожити, якщо нанести сироватку, легкий крем чи гель до використання маски.

Для мене альгінатні маски NanoCode виявилися ще дуже зручними в домашньому використанні, тому що я легко можу нанести їх самостійно та продовжувати займатися своїми справами. Це просто ідеальний варіант для ранкового догляду, якщо ви дуже поспішаєте ❤️

Далі, детальніше про маску та фото результату дії тонізуючої маски NanoCode з сироваткою

Паковання - маска представлена в зручному пакеті-саше, об'єм 20г, на сайті також є більші об'єми на 180, 700г. Є зручна відривна лінія. У цьому фасуванні - кількість на одне використання. Тобто, 1 нанесення.

Приготування до нанесення - ретельно очистити шкіру, нанести сироватку, гель чи легкий крем (олійні текстури не бажано), 15-25г порошку швидко розмішати у 50-75мл води чи спеціального лосьйону. Та швидко нанести на обличчя. Усе потрібно робити, дійсно, швидко, бо маска застигає на очах. Через 20хв зняти та нанести крем на шкіру обличчя.

Консистенція - порошкоподібна, при висипанні з пакету, у текстурі маски, помітні грудочки, але вони швидко розсипаються, якщо перемішати паличкою. Якщо дотримуватися потрібної кількості рідини для замішування, то грудочки не утворюються. У готовому, для нанесення, стані маска густа, як сметана, але дуже легко наноситься на шкіру. Я користувалася лише пальцями, то проблем не виникало

Аромат - нейтральний, схожий на глиняні маски чи ензимні пудри. При нанесенні абсолютно не відчутний

Я використовувала маску NanoCode зранку, після вмивання, наносила спочатку сироватку NanoCode з колагеном, особливу увагу приділяючи носогубній зоні, і одразу, на ще вологу шкіру, альгінатну маску.

Маска комфортно лежить на шкірі, не крапає і не стікає. Я можу спокійно займатися справами.

Не тягне шкіру обличчя, по краям, якщо маска підсихає, треба зволожувати водою.

Знімається легко, маска відчутно волога, це великий плюс. Після наношу легкий зволожувальний крем, зовсім трішки.

Результат - освітлена, трохи матова шкіра, з легким сяйвом, тон рівномірний, задовільний рівень зволоженості та помітна пружність.

Хоч усі потрібні активи для шкіри є в сироватках, але різноманітні маски, альгінатні чи готові у флаконах, також мають помітний вплив та створюють гарну базу для більш ефективного застосування засобів.

Додатково, склад маски, з сайту MakeUp