Невловимий відтінок легендарної олійки Lamel
Lamel Let's Glaze! 404 Chocolate Cookies
Пряний аромат смаколиків на святковому столі, ягідний джем та солодкі шоколадні печеньки 🍪 Уявили? Так-так, це все про неймовірно популярну олійку для губ від Lamel, тому обовʼязково тисни "Дізнатись більше", щоб
побачити розгорнутий допис. Моя любов до олійок розпочалась десь минулого літа. Натуральний блиск разом із помʼякшенням та зволоженням завжди буде мати перевагу над іншими засобами. Тож, на початку осені я закінчила олійку Item Beauty, яка не надто мені подобалась, бо якщо її нанести трішки більше - вона під впливом сили тяжіння текла мені з губ на підборіддя 😱
І тут, я дуже дякую Kizza , яка поділилась зі мною даним засобом. Така ось можливість спробувати те, за чим всі ганяються! 😍 Йдемо покажу - що ж це за чудо-засіб!
Пакування | Властивості | Аплікатор
Пакування дуже мініатюрне: буквально має 6,7 см висоти та досить широкий в діаметрі корпус, що робить її бочечкою. Кришка з аплікатором закручується міцно, та й так, що часом важко відкрутити 😁 Відтінок 404 чомусь став найбільш бажаним. Напевне, через свій відтінок та ефект на губах.
У складі міститься токоферол (вітамін Е), олії лімнантесу білого та солодкої вишні. Відповідно, олійка не лише надаватиме природнього відтінку губам, а й доглядатиме за ними.
Аплікатор тут досить широкий та набирає більш як достатньо продукту. Поки в мене не виливалось, але десь
така загроза трішки існує. Аплікатор зручний, з легкістю розподіляє продукт по губам одним рухом.
Аромат | Текстура | Відтінок
Віддушка тут важка для опису: це щось схоже на солодкий медівник, і зацукроване печиво з шоколадною глазурʼю. Не дратівлива, не відчутна на губах. Текстура тут типова для олійок - досить ріденька, глянцева та не липка. Відтінок дуже цікавий - він і не помаранчевий, і не коричневий. Як гниленька вишня, і джем з неї 🍒
Губосвотчі
Ви знаєте, я досить була рівнодушна до всіляких блисків. Але після розношування цієї олійки я зрозуміла - чому вона така хайпова! По-перше, подивіться, як вона натурально підкреслює форму губ, візуально їх збільшуючи. По-друге, відтінок дуууже красивий та природній, не має рижинки, що для мене важливо. Ну і по-третє - олійка справді живить та доглядає за губами, навіть складається враження, що після зняття залишається легкий відтінок [як після тінту]. Губи виглядають максимально доглянутими та зволоженими.
На першому фото: 1 - без жодного засобу; 2 - з олійкою; 3 - після зняття олійки серветкою.
На другому фото - кімнатне освітлення. На третьому фото до/після нанесення, і ще й на сонечку 😊
Висновки
Хайп виправдано. Аромат - вау. Текстура - вау. Відтінок - теж вау! До речі, зараз до осінніх макіяжів він просто суперськи личить до всього. Універсальний варіант на щодень. Я не знаю, які тут мінуси, я їх не знайшла! Ну, хіба якщо вже трохи придертись - трохи важко деколи відкручувати засіб через дрібний розмір. Ну, і це все 😇
Бажаю всім гарного завершення робочого тижня та до зустрічі в нових дописах! 🫂
Коментарі (0)