Той випадок, к оли ранок повністю починається з кави
Ці скраби в новому пакуванні від Joko blend не залишать байдужими нікого, а кавоманів тим більше
Відкривши баночку, я просто була в захваті. Кімнатою зразу розвіявся смачний запах кави, на який зразу прибіг чоловік і попросив ще йому зробити таке саме, що я пʼю😂.
Він на зразу повірив, що так пахнуть скраби. А коли побачив, теж був в захваті.
Зазвичай, баночки скрабу нам вистачає на місяць. Тому завжди обираю декілька, щоб не закінчились неочікувано.
Ці скраби мене захопили з першого погляду, вони настільки класно пахнуть, що захотілося спробувати одразу всі.
Кавовий скраб з вишнею - запах моєї улюбленої вишневої кави.
Є ще класичний- мені нагадує ванільну каву; кава з апельсином і кокосова кава.
З-поміж них вибрати фаворита я не можу, бо мені подобаються всі.
Скраби мають дуже приємну текстуру. На перомй погляд вона може здатися сухою, але ні. Вона добре зволожена оліями, гарно скрабує шкіру, при цьому зовсім не травмуючи її.
В складі все корисне і натуральне: кава, морська сіль, глина, різні олійки.
Скраби не тільки гарно відшліфовують, а й додатково зволожують шкіру. А запах потім ще довго сути в ванній.
В мене було багато кавових скрабів, бо я великий поціновувач всього, що повʼязане з кавою. В одних мені не вистачало скрабування, інші дуже розсипалися, ще одні були жирні...і цей жир дуже було важко змити з тіла. Був період, коли я навіть пробувала сама робити такі скраби, але тоді мені не вистачало запаху.
Кавові скраби Joko blend увібрали в себе все те, що я шукала раніше і сооо мені не вистачало.
Це ідеальні скраби, які точно сподобаються всім.
Коментарі (0)