ksnklb

Ідеальна шкіра за 20 хвилин

Як же я люблю альгінатні маски за гарний ефект, зволожену та свіжу шкіру з рівним тоном 😍. Саме такою і є ця маска: вона заспокоює шкіру, надає їй здорового сяйва та потужно зволожує. Після 20 хвилин з масочкою La Grace шкіра виглядає оновленою, а на дотик вона пружна, ніжна.
Вплив на пори помітно навіть на фото нижче, вони наче після ретуші – такий ефект після цієї маски)
А ще ці маски не такі складні у використанні як здається 😉.
Потрібно всього принаймні один пакетик об'ємом 25г(його вистачає на 2 рази, якщо наносити лише на обличчя, або на 1, якщо наносити на обличчя та шию), пластикова мисочка, та трішки води кімнатної температури, я її додаю "на око".
У пакеті маска суха, порошкоподібна, схожа на муку. З допомогою води і лопатки, її потрібно замішати в однорідну масу та нанести товстим шаром на обличчя. Краще не зволікати, щоб маска не встигла висохнути у мисочці. Наноситься вона добре, я зазвичай наношу лопаткою, та можна і руками. На обличчі маска утворює товстий гладкий шар із дрібними гранулками, які не заважають, а просто відчувались на руках під-час нанесення.

Запах слабкий, має легку ванільну віддушку.
До-речі, перед нанесенням маски можна нанести на шкіру сироватку чи тонік, я ж наносила Активний мінералізувальний тонік для сухої та нормальної шкіри La Grace для кращого зволоження.
Загалом, альгінатні маски приємно "тиснуть" на шкіру та під ними шкіра відчутно стає вологою, відчувається свіжість, ця не виняток, дія маски відчутна з перших хвилин. Тримати її потрібно 20 хвилин, а знімати треба починаючи знизу і тягнути до верху.
Якщо маска по краях встигла підсохнути, то можна просто змочити ці частини водою.
Знімається ця масочка легко, одним пластом, не залишає по собі приємних відчуттів. Також ця масочка не вириває волосинок, маску у цьому місці можна розмочити водою.
До-речі, у складі є діатомова земля, що є чудовим адсорбентом; власне альгін, що є згущувачем, а також позитивно впливає на шкіру, зволожує її, очищає; оливкова олія, екстракт листя оливи.