alena.rosee

Йогуртовий комфорт | SOIKA

Зовсім недавно я познайомилась з новим для себе брендом і для першого знайомства обрала топові засоби, які стали не просто бестселерами, а справжніми хітами продаж, не дивлячись на те що це досить нова колекція. 🌿

Авжеж , коли я бачу слово "йогурт" в косметичному засобі, то мені одразу хочеться це спробувати 😋 а безліч позитивних відгуків ще додають плюсик до цього бажання. 🤩

Сьогодні розповім про дуже комфортний крем з spf фактором та класним складом. ✨

💚Пакування: крем продається в картонній фірмовій упаковці де виробником зазначено всю інформацію про продукт, його склад, спосіб застосування, сам засіб знаходиться у пластиковому тюбику, має захисну мембрану з фольги .

💚Консистенція: по консистенції цей крем порівнюючи з іншими подібними сонцезахисними кремами для обличчя , досить легкий, невелика кількість крему розподіляється взагалі в невидимий прозорий шар.

💚Запах: аромат досить легкий, мені нагадує щось трав’яне з легкими пудровими нотками

🌿Сонцезахистний Фактор: SPF 30

🌿Активні компоненти:

💦натуральний зволожувальний фактор Aquaderm® SP - Формула яка запобігає зневоднення шкіри;
💦 СО2-екстракт алое - антиоксидантні, антивікові, зволожувальні та заспокоючі властивості крему

💦 олія рисових висівок має регенеруючі властивості

💦комплекс пребіотиків Yogurtene Balance для відновлення природнього балансу шкіри.

Ефект: як я і писала вище крем наноситься на шкіру легко, його не треба розтирати, він максимально комфортний.

Не створює ефект сауни або парника, не залишає білих розводів або жирного блиску.

Дружить з макіяжем , обличчя з ним не пітніє .

Не забиває пори, змиваю як і всі спф креми гідрофільним бальзамом 🫧

Взагалі цей крем із тих що я пробувала недавно - один з найкомфортніших для обличчя , які містять сонцезахисний фактор .

Можу рекомендувати спробувати 🤩