Hrystja_

Що обрала на подарунок?

Що обрала на подарунок?

Обирала подарунок для сестри. В неї є дуже багато різної косметики. Моїм завданням було вибрати щось таке, що дійсно варте уваги.

Набір Joko blend зацікавив мене, бо я знаю, яка тут класна доглядова косметика.

І, скажу зразу: подарунком сестра була дуже задоволена і оцінила його.

В середині косметика складена в тканинний мішечок, що надає оригінальності. Такий мішечок потім ще згодиться дуже багато разів.

Що обрала на подарунок?

В набір входить пінка для вмивання, зволожуючий тонік і гідрогелева маска.

Всі продукти призначені для нормального типу шкіри.

Пінка для вмивання з екстрактом равлика. Має дуже ніжний запах. Дуже зручно, що є така щіточка - масажер. І сестра і я її оцінили. Нею дуже класно зранку, під час вмивання робити масаж. Це ніби як бонус додатковий.

В основі мʼякі рослинні ПАВ, які не стягують і не пересушують шкіру. Також є лаванда і пантенол.

Пінки Joko blend вже довгий час є моїми фаворитами, бо я бачу, як класно вони впливають на мою шкіру.

Сестрі теж дуже сподобалась ця пінка. Коли я про неї розказувала, вона не дуже цим цікавилась, аж поки сама не спробувала.

В нього дуже класний трояндовий запах, ніби перед тобою величезний букет.

В складі гідролат дамаської троянди, гіалуронова кислота, натуральний зволожувач та алантоїн.

Тонік дуже швидко вбирається в шкіру, не липне і не залишає плівки.

Відчуття з ним максимально комфортні. Шкіра гарно зволожена і в тонусі.

Я великий поціновувач таких масок від Joko blend. І, наразі, не можу знайти достойних аналогів.

Мене в таких масках приваблює все: якість, ціна, склад.

І я дуже зраділа, що в цьому наборі є й маска. Ідеально для першого знайомства.

Це ніби як вітамінний коктейль для шкіри, який приведе її в порядок за 20 хвилин.

Мій подарунок слався на всі 💯. Сестра була і в захваті, і вражена. Їй сподобались повністю всі продукти цього набору. Вона була вражена, як класно вони працюють на шкірі.

Хто шукає чогось особливого і потрібного- раджу цей набір. А його новорічний дизайн створить атмосферу свята.