Конкурент Люксу з колекції Йогурт | SOIKA
Ідеальний нічний крем 🌿
Йогурт - не тільки смачненьке, а і корисне, і навіть для шкіри та мікробіому, але щоб не мастити на себе йогурти як це робили наші бабусі минулому столітті, краще знайти сучасну, розроблену спеціалістами, формулу, яка обєднує найкращі знання та компоненти.
🌿
Тут я писала про денний крем з СПФ тут:
https://club.makeup.com.ua/post/56017/ , сьогодні пишу про нічний бальзам для краси шкіри, який може конкурувати з люкс кремами ☺️
💚
🌿Пакування: картонна упаковка з інформацією від виробника, складом, а сам продукт в пластиковій тубі , є захисна фольга перед першим використанням.
🌿Консистенція: як легкий крем дійсно бальзамічного типу, але з легкою текстурою, не щільний.
🌿Запах: більш насичений, чим у денного крему, має пудрові нотки.
🌿
Активні компоненти:
✨натуральний зволожувальний фактор Aquaderm® SP - Формула яка запобігає зневоднення шкіри;
✨ СО2-екстракт алое - антиоксидантні, антивікові, зволожувальні та заспокоючі властивості крему
✨комплекс пребіотиків Yogurtene Balance для відновлення природнього балансу шкіри.
🤩
✨Ефект:
Цей крем мені полюбився одразу, хоча я ним користуюсь 2 тижня і ефект дійсно суперовий.
Крем-бальзам , хоч і називається бальзамом, але має досить легку консистенцію, треба зовсім небагато засобу, щоб вистачило на обличчя та шию.
Розподіляється бальзам легко, немов ковзаючи по шкірі, але і вбирається швиденько.
При перших користуваннях. зранку помітний ефект зволоження шкіри та гарного тону , як після хорошої нічної маски , а ось при постійному користуванні є ефект накопичення, шкіра виглядає зранку взагалі суперово!
Тонус , додаткове зволоження , рівний тон , шкіра пружна та еластична, на дотик немов шовкова 🤩
Дуже задоволена цим бальзамом, він правда виконує всі обіцянки виробника та має приємний цінник, зазвичай саме для нічного догляду я обираю більш люксові засоби , але цей гідний конкурент 😏
Рекомендую!🌿
Коментарі (0)