Zhukovka

My Empty Bottles...

My Empty Bottles...
My Empty Bottles...

Засоби бренду O'Bays були люб’язно надані MakeUp Club — туш для об’єму вій і консилер. На жаль, обидва продукти довелося викинути через закінчення терміну придатності після відкриття. Туш для об'єму вій не вразила: з часом починає осипатися, і її формулу, як на мене, варто доопрацювати. А от консилер став моїм фаворитом — чудово наноситься, не скочується і підлаштовується під тон шкіри, гарно перекриває синці та висипи.

Туш 5/10

Консилер 8/10

My Empty Bottles...
My Empty Bottles...

Пептидний крем для шкіри навколо очей від корейського бренду Medi Peel. Давала йому не один шанс, але результату так і не побачила — можливо, він просто не для мене. Після 6 місяців зберігання викликав подразнення та висипи у зоні навколо очей, тож вирішила позбутися.

Крем 2/10

Точковий SOS-засіб проти прищів від Sane — цілком непоганий, бачу, як він працює, проте тюбик з часом розколовся, і користуватися ним стало неможливо.

Ставлю 6,5/10

Шипучі вітаміни від Zest Multi сподобалися, однозначно куплю ще! Продукція бренду дієва, а смак цих шипучок нагадує Фанту. Зараз відкрила нову упаковку з вітаміном С.

8/10

СС-крем від Flormar — зелений тонуючий засіб, який добре маскує почервоніння. Мені він дуже сподобався: рівномірно вирівнює тон, але важливо наносити на зволожену шкіру для кращого ефекту.

7/10

Тестовий зразок сироватки від українського бренду Jole з бакучіолом і ретинолом — просто знахідка! Це одна з найефективніших сироваток, які я пробувала. Результати справді вражають, і я точно її повторю. Скоро зроблю ще один допис на неї, бо це фото місяць тому. Зараз стало ще набагато краще ! Вже, наче, запустили продаж на них, але не можу знайти на Мейк Ап

10/10.

Зубна паста BishEffect з бішофітом і екстрактом кори дуба. Цікавий склад на основі каоліну, добре знімає запалення ясен. Приємний продукт, який планую придбати ще раз.

8/10

Beauty Blender від Bless Beauty. Раніше не розуміла, навіщо потрібні блендери, але цей дійсно вражає. Він збільшується вдвічі при контакті з водою і дуже якісно розтушовує косметику.

8/10

Гель для вмивання від Weleda. Обожнюю цей швейцарський бренд натуральної косметики, і цей гель — не виняток. Чудово очищає, підходить для проблемної шкіри і має себорегулюючий ефект. Користуюся ним щоразу ввечері і дуже задоволена. Але гель з нової лінійки бренду подобається більше!

8/10

Олійка від професійного бренду Davines

Спочатку вона здалася мені не такою особливою, але згодом оцінила її по-справжньому! Окрім приголомшливого блиску, олійка чудово пом'якшує волосся, знімає пухнастість і значно полегшує розчісування. Рекомендую для гладкого і доглянутого вигляду. Чудова особливо восени і взимку, коли волосся мерзне і пересихає ✨ На поличці вже стоїть нова баночка! Ціна трохи кусюча)

9/10